Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac, u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, u petak, 31. maja u 08 časova, otvara svoj novi prodajni objekat u Gradišci, u ulici Dejtonska 6A sa sasvim novim konceptom.

Vrata ovog kreativno uređenog i savremeno opremljenog marketa po najvišim standardima u trgovini, Tropic će otvoriti zajedno sa svojim sugrađanima uz brojne pogodnosti, poklone i iznenađenja. Novi Tropic market u Gradišci prostire se na površini od 1800 kvadratnih metara, a u ovom modernom marketu zaposlenje je dobilo 98 radnika.

Svaka 100. kupovina gratis

Na sam dan otvaranja, u petak, 31. maja, kupce očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja, tako će svaka 100. kupovina biti besplatna, a kupci će za svaku kupovinu preko 50 KM dobiti priliku da zavrte kolo sreće i osvoje vrijedne poklone, kao što su LED TV, mašina za veš, paketi sa proizvodima TROPIC trgovačke marke VOLIM te druge vrijedne proizvode.

Tropic, tradicionalno, prilikom otvaranja novih objekata za svoje sugrađane priprema i bogatu ponudu akcijskih proizvoda po najpovoljnijm cijenama.

Pored povoljnih cijena svih proizvoda, Tropic je prepoznatljiv i po širini usluga i proizvoda koje nudi u svojim marketima, pa će tako kupcima u Gradišci na raspolaganju biti i odjeli sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom, sirevima, delikatesom, kao i pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

Tropic je za sve sve kupce i posjetioce pripremio mnogo iznenađenja, a otvarenje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslaviće sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu. Za svoje najmlađe sugrađane Tropic će se pobrinuti za najbolju zabavu.  Tropic market u Gradišci otvoren je radnim danima od 07 do 22 časa, dok će nedjeljom raditi do 16 časova.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

22
sep2019

Valentin Incko na mostu u Grad...

Visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Valentina Incka domaći političari optužuju za prist...

22
sep2019

Danas je "Dan bez automob...

Ekološka akcija "Dan bez automobila" biće promovisana i u Gradišci, kada će se ulica u centru grada...

21
sep2019

Inspektori pretresaju stočne p...

Veterinarski inspektori iz Gradiške uz asistenciju policije preduzeli su rigorozne mjere na stočnim...

21
sep2019

Izložba Tajane Dedić-Starović...

Oduvek me je interesovala čovekova priroda, njegovi instinkti, impulsi, svest i kako svi mi funkcion...