Danas je u 8 časova otvorena nova poslovna jedinica trgovačkog lanca Tropic, druga po redu u Gradišci, na adresi Dejtonska 6a. Market zapošljava 98 radnika, prostire se na 1 800 kvadratnih metara i nudi asortiman od preko 18 500 artikala.

Trgovački lanac Tropic postao je prepoznatljiv po tome što na jednom mjestu spaja market, tržnicu i restoran u jednu cjelinu, a posebno je orijentisan na svježe odjele: gotova jela, pekarske i poslastičarske proizvode, voće, povrće, meso i ribu. Više od 120 receptura smjenjivaće se na samouslužnoj vitirni sa gotovim jelima, koja su kupcima dostupna po jedinstvenoj cijeni. Po istom principu funkcionišu i samouslužne vitrine sa salatama, supama, čorbama i pizzama. Za ljubitelje slatkog zalogaja, u ponudi Tropic marketa Gradiška nalazi se preko 70 vrsta torti i poslastica. Poseban kutak marketa čini prijatni ambijent prostora za konzumaciju „Sjedi i jedi” u kojem će kupci moći da se prepuste uživanju u slatkim i slanim užicima iz Tropic razvojne kuhinje. Za najmlađe, tu je i Tropic igraonica.

„Krajem 2016. godine otvorili smo prvi market rađen po novom konceptu, Tropic centar u Bijeljini. Svaki naredni market je izazov za sebe, ali dobro uhodana ekipa i timski rad nikad ne iznevjere, a rezultat svega toga je savremeno uređen market, koji kupcima donosi jedinstveno iskustvo kupovine,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.

Na dan otvaranja, kupcima su pripremljena brojna iznenađenja i pokloni. Za prvih 3 000 kupaca Tropic je pripremio cekere i šolje, dok će svaka kupovina preko 50 KM biti nagrađena poklon paketom. Svaki 100. kupac obaviće besplatnu kupovinu, a posebna akcijska ponuda u novootvorenom marketu važiće do 13. juna. Najmlađe posjetioce očekuje zabavni program u periodu od 17:30 do 19:30 i kutak za fotografisanje, a druženje će upotpuniti i slavljenička torta te degustacije slatkih i slanih proizvoda iz Tropic kuhinje.

Domaćinska atmosfera, prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da se svako ko posjeti novi Tropic market u Gradišci osjeća kao kod kuće. Radno vrijeme marketa je od 7 do 22 časa od ponedjeljka do subote i od 8 do 15 časova nedjeljom.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

07
dec2019

Suze, tuga i bol: Crni oblak s...

Odavno u Gradišci, gdje je subota proglašena Danom žalosti zbog današnje sahrane Davora Mijatovića (...

07
dec2019

Nagrade najboljim volonterima:...

Dodjelom nagrada najboljim volonterima u Gradišci Udruženje „Most“ obilježilo je Međunarodni dan vol...

07
dec2019

Odigrana predstava "E moj...

Sinoć je pred gradiškom publikom odigrana predstava "E moj vaspitaču", koja je nastala po ideji prof...

07
dec2019

Pogibija srednjoškolaca nastav...

Uzak i nepregledan most na rječici Jablanici zajedno sa tri kilometra puta bez trotoara u Vrbaškoj k...