Rok, džez, bluz i mnoge druge urbane svirke koje su obilježile postojanje Manufaktura paba, koji egzistira u Gradišci od 2017. godine u narednom periodu će obogatiti svoju, a time i turističku ponudu grada Gradiška hostelom, iznad Manufaktura paba.

Od trošne zgrade, smještene u ulici koja je mahom građena u austrougarsko vrijeme, vlasnici su uspjeli renovirati fasadu ali i enterijer vraćajući dušu starog grada koji se harmonično uklapa ovu građevinu sa gradskim parkom. Pored svirki, na repertoaru ponude Manufaktura paba će se naći i stend up komedija.

Na mjestu gdje su kvalitetne svirke svakodnevnica, gdje gostuju mnogi bendovi iz regiona, dešava se susret generacija koje žive ne samo muzičku kulturu nego i njeguju svoj pravac. Ipak, Manufaktura pabu i toj ulici neodstaje mir koji remete automobili, a apel za zatvorenom ulicom se javlja kao alternativa obzirom na gradsku česmu koja je u fazi psotavljanja u park i dječija igrališta.

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
avg2019

Šahisti u Republici Srpskoj ig...

Podjela na bolje i lošije u savremenom sportu se vrši duelima i rezultatima tih duela, gdje su pobje...

21
avg2019

Lice iz Gradiške lišeno slobod...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicija...

21
avg2019

Deseti rođendan Udruženja ''Mo...

Danas su članovi Udruženja ''Most'' iz Gradiške prošetali kroz grad i pružili priliku sugrađanima da...

21
avg2019

Hapšenje u Gradišci: Oduzeti p...

Prilikom kontrole Volva njemačkih registarskih tablica službenici Jedinice granične policije Gradišk...