Rok, džez, bluz i mnoge druge urbane svirke koje su obilježile postojanje Manufaktura paba, koji egzistira u Gradišci od 2017. godine u narednom periodu će obogatiti svoju, a time i turističku ponudu grada Gradiška hostelom, iznad Manufaktura paba.

Od trošne zgrade, smještene u ulici koja je mahom građena u austrougarsko vrijeme, vlasnici su uspjeli renovirati fasadu ali i enterijer vraćajući dušu starog grada koji se harmonično uklapa ovu građevinu sa gradskim parkom. Pored svirki, na repertoaru ponude Manufaktura paba će se naći i stend up komedija.

Na mjestu gdje su kvalitetne svirke svakodnevnica, gdje gostuju mnogi bendovi iz regiona, dešava se susret generacija koje žive ne samo muzičku kulturu nego i njeguju svoj pravac. Ipak, Manufaktura pabu i toj ulici neodstaje mir koji remete automobili, a apel za zatvorenom ulicom se javlja kao alternativa obzirom na gradsku česmu koja je u fazi psotavljanja u park i dječija igrališta.

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
okt2019

U OŠ ''Vasa Čubrilović'' održa...

U cilju sprečavanja maloljetničke delikvencije i vršnjačkog nasilja, policijski službenici Policijsk...

23
okt2019

Jedna osoba poginula u saobrać...

Jutros se u 9 časova na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška, na raskrsnici ulica Preobražensk...

23
okt2019

Ovo su cijene mjesečnih karata...

Izmjenama i dopunama Zakona o javnim putevima, koji je usvojila Narodna skupština, vozače na auto-pu...

23
okt2019

Stravičan sudar na putu Dubica...

U stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Kozarske Dubice poginula je jedna osoba, a če...