Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, u subotu, 26. oktobra u 09 časova, otvara svoj novi prodajni objekat u Novoj Topoli kod Gradiške, (Srbački put BB).

Vrata ovog kreativno uređenog i opremljenog marketa po najvišim standardima u trgovini Tropic će otvoriti zajedno sa svojim sugrađanima uz brojne pogodnosti, poklone i iznenađenja.

Svaka 100. kupovina gratis

Na sam dan otvaranja, u subotu, 26. oktobra, kupce očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja, tako će svaka 100. kupovina biti besplatna. Tropic, tradicionalno, prilikom otvaranja novih objekata za svoje sugrađane priprema i bogatu ponudu akcijskih proizvoda po najpovoljnijm cijenama.

Za svaku kupovinu preko 20 KM dobijate poklon ceker, a za preko 50 KM poklon iznenađenja. Od 13 do 15 časova biće upriličen zabavni program za najmlađe, dok je za 14 časova pripremljena slavljenička torta, uz promocije i degustacije.

Pored povoljnih cijena svih proizvoda, Tropic je prepoznatljiv i po širini usluga i proizvoda koje nudi u svojim marketima. Domaćinska atmosfera, prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da se svako ko posjeti novi Tropic market u Novoj Topoli osjeća kao kod kuće. Radno vrijeme marketa je od 7 do 22 časa od ponedjeljka do subote i od 8 do 15 časova nedjeljom.

Inače, ovo je treći market kompanije Tropic u Gradišci.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...