Na adresi Šamački put 15/A, juče je u 10 časova otvoren Tropic centar Modriča. Market se prostire na preko 2 100 kvadratnih metara, zapošljava 115 radnika i uređen je po najsavremenijim standardima na polju maloprodaje.

“Otvaranjem ovog marketa stanovnicima Modriče i okolnih mjesta predstavili smo svoj jedinstveni koncept maloprodajnog objekta koji u jednom prostoru objedinjuje market, restoran i tržnicu. U okviru tog koncepta poseban fokus stavljamo na svježe odjele: gotova jela, voće i povrće, meso i ribu, pekaru, torte i kolače. Posebno nam je drago to što su svi kupci pozitivno reagovali na novu priču koju smo donijeli u njihov grad,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

U ponudi marketa, kupcima će biti dostupno preko 50 vrsta gotovih jela koja će se smjenjivati na dnevnoj bazi i biće dostupna po jedinstvenoj cijeni. Po istom principu, funkcionisaće i samouslužne vitrine sa salatama, supama i čorbama, pizzama te samouslužna vitrina sa sjeckanim voćem i žitaricama. Raznovrsan asortiman i neobični spojevi ukusa sa jedne strane te prepoznatljive domaće recepture sa druge, rezultat su rada Tropic razvojne kuhnje, kako u segmentu slanih, tako i slatkih proizvoda.

Povodom otvaranja Tropic centra Modriča, za kupce je pripremljena posebno odabrana akcijska ponuda te brojna iznenađenja: pokloni za kupovine preko 20 i 50 KM, svaka 100. kupovina gratis, animatorski program za najmlađe, druženje sa maskotama, slavljenička torta te promocije i degustacije proizvoda sa svježih odjela u marketu.

Osim kvalitetne usluge, prijatnog ambijenta i pristupačnih cijena, dodatne pogodnosti u marketu biće i krediti za penzionere, popust za penzionere od 10% svakog ponedjeljka, kao i mogućnost podnošenja prijave za karticu Klub osmijeha koja će kupcima donijeti dodatne uštede.

Tropic centar Modriča raspolaže moderno uređenom dječijom igraonicom u kojoj je boravak prvih sat i po besplatan, a ispred marketa nalazi se i dječije igralište.

Radno vrijeme centra je od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote te od 7 do 15 časova nedjeljom. Za sve dodatne informacije, kupcima je dostupna besplatna info linija na broju 0800 50 243, kao i oficijelna internet stranica www.tropic.ba ili Facebook stranica Tropic.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...