Na adresi Srbački put b.b, u subotu, 26. oktobra, trgovački lanac Tropic otvorio je novu poslovnu jedinicu i to u Novoj Topoli. Market se prostire na 660 kvadratnih metara i zapošljava 37 radnika.

Širok asortiman proizvoda, uvijek svježeg voća, povrća i mesa te gastro odjela na kojem će kupcima svakodnevno biti dostupno preko 40 vrsta gotovih jela, salata, supa, čorbi i pizza, upotpunjen je novim i najsavremenije uređenim prostorom.

„Novi koncept maloprodajnog objekta koji kupcima pruža potpuno iskustvo kupovine sa Tropic marketom stigao je i u Novu Topolu. Svojim kupcima pripremili smo mnoštvo pogodnosti i poklona, a najmlađe posjetioce obradovali smo dvočasovnim zabavno-animatorskim programom. Dodatni sadržaj u Novoj Topoli su dječije igralište i prostor za igranje šaha na otvorenom,” – navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Tropic market u Novoj Topoli na dan otvaranja za svoje kupce pripremio je niz akcijskih pogodnosti i poklona: posebnu akciju koja će trajati do 10. novembra, poklone za prve kupce, svaku 100. kupovinu gratis, poklon cekere za kupovine preko 20 KM, poklone iznenađenja za kupovine preko 50 KM, kao i degustacije i promocije artikala koji se nalaze u ponudi marketa.

Od dodatnih pogodnosti, u marketu u Novoj Topoli za penzionere omogućena je kupovina na rate, a svi kupci mogu da ponesu prijavu za karticu Klub osmijeha, kako bi ostvarili dodatnu uštedu.

Radno vrijeme Tropic marketa u Novoj Topoli je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 časa te nedjeljom od 8 do 15 časova.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...