Biti sportista danas je poseban izazov, jer u svijetu brzine mnogi zaborave na svoje zdravlje, kao i fizički izgled. Odlazak u fitnes centre nekoliko puta u toku sedmice je osnova za održavanje dobrog zdravlja, kondicije kao i lijepog fizičkog izgleda. 

Sve gore rečeno možete postići u "AHILEJ" Fitnes centru koji se nalazi u Novoj Topoli i koji je jedninstven centar ovog tipa, prostire se na 400 metara kvadratnih sa širokim sadržajem, među kojima se izdvajaju teretana sa preko 40 profesionalnih sprava, fitnes sala za pilates, zumbu, militari trening, školu sporta za djecu i slobodne treninge, finska sauna za četiri osobe, profesionalni solarijum i mnogi drugi.

Dovoljno je samo da imate volju i da nas potražite na adresi Srbački put bb, ili kontaktirate na brojeve telefona 065/319-506; 066/863-688; 065/377-531, nakon čega možete da se prepustite našim stručnjacima iz oblasti fitnesa koji će vaše tijelo dovesti u top formu.

Od ostalih sadržaja posebno se ističu moderne svlačionice sa tuševima i ormarima, a da vam ugođaj zaista bude poseban pobrinuće se ljubazno i stručno osoblje.

"Ahilej" fitnes centar počinje s radom 02.011.2019. godine u 18 časova, kada sve članove očekuju brojna iznenađenja, popusti, edukacije i drugi prateći programi.

Vidimo se. 

VAŠ "AHILEJ"

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...