Dok praznična euforija polako ulazi u naše domove, predstojećem periodu zasigurno se najviše raduju oni najmlađi. No, vrijeme igre i promrzlih prstiju od snijega, poklona, porodičnog druženja, ukrašavanja jelke, filmova i ukusne, domaće hrane je i za mnoge odrasle poseban period u godini. Povratak u djetinjstvo najintenzivniji je u periodu novogodišnjih praznika.

A kako bi i veliki i mali osjetili radost koju nam zimski period donosi, u trgovačkom lancu Tropic pobrinuli su se da u mjesecu decembru ne manjka prazničnog raspoloženja i aktivnosti. Uz redovan akcijski katalog, u toku cijelog mjeseca u oba Tropic marketa u Gradišci i u Tropic centru Modriča cjelokupan asortiman igračaka biće snižen za 25%, ali tu nije kraj.

U periodu od 12.12. do 31.12.2019. realizovaće se nagradna aktivacija na Tropic facebook stranici. Svi mališani koji posjete najbliži Tropic market i uslikaju se sa omiljenom igračkom ili novogodišnjim paketićem i postave svoju fotografiju na Tropic stranicu ispod posta posvećenog novogodišnjim željama, imaće priliku da baš njih Deda Mraz obraduje poklonom. Imena najsrećnijih biće objavljena 3. januara naredne godine.

Kako bi iščekivanje dolaska naredne godine bilo još zabavnije, najmlađe posjetioce očekuje i praznično druženje sa Deda Mrazom i druge zabave aktivnosti, koje će se realizovati 22. decembra u Tropic centru Modriča u periodu od 16 do 18 časova te 27. decembra u Tropic marketu Gradiška na adresi Dejtonska 6a, u periodu od 18 do 20 časova.

Ne propustite nezaboravna druženja na mjestu gdje želje postaju stvarnost.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
jan2020

Švercuju pancire, ptice i kont...

Stolice, pomfrit rezač, sir za picu, rukavice za dlake, četka za čišćenje, igračke, odstrijeljene p...

23
jan2020

Dual "lovi" na podru...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška od sutra do 24. februara pojačano će...

22
jan2020

Banjalučani i dalje žele Zakar...

Nakon deset dana rada na pripremama za proljećni dio sezone šef stručnog štaba Borca Branislav Krun...

22
jan2020

Nezaposlenost više nije osnova...

Građani koji su preko Zavoda za zapošljavanje ostvarivali pravo na zdravstveno osiguranje, umjesto u...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka