Želimo da vas upoznamo sa jednim mladim i nadasve naprednim cvjećarem a to je  ing. Uroš Šušak. Ovaj vrijedni mladiić je rođen je prije 28 godina u Prnjavoru. Odrastao je na selu i  jedan je od rijetkih koji je po završetku Poljoprivrednog fakulteta ostao da živi i radi u rodnom selu. Oduvijek je volio život van gradske vreve, zbog te činjenice po završetku srednje škole upisuje se na Poljoprivredni fakultet u Banjaluci, smijer hortikultura.

Na porodičnom imanju Ninići rade ono što znaju najbolje, proizvode voćne sadnice i to isključivo starih sorti voća. Iako se radi o maloj proizvodnji, ona je organizovana u skladu sa svim stručnim i zakonskim normama, koje regulišu ovu oblast. U rasadniku se gaje prvenstveno jabuke, kruške i nešto trešnje. U budućnosti planiraju proširenje asortimana sa odomaćenim vrstama cvijeća i ukrasnog bilja.

Imati 24. Godine, biti student četvrte godine Ekonomskog fakuletata Banjaluci, a u rodnim Barama kod Bosanskog Petrovca sa roditeljima raditi na razvoju farme koza nije baš uobičajeno morate priznati. Ovo je priča o prekrasnoj Lani Lukić zaista pravoj ljepotici koja na sajmu Zdravih domaćih proizvoda stoji na štandu sa vlastitim proizvodima - mlijeko, surutka, meki meki sir i nekoliko vrsta tvrdih sireva sa raznim dodatcima. Nisam siguran da li su posjetioci privučeni njenom ljepotom i osmijehom više uživali ili im je vise godilo kušanje kozijeg sira spremeljenog u poljoprivrednom gazdinstvu “Klekovača” po recertu njenih starih koji su njoj u amanet ostavili. Naslov ovoj priči dao je jedan kupac kojeg čuh kako kaže “Ne zna se ko je ljepši djevojka ili sir”.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
jan2019

Fudbaleri Kozare upalili motor...

Novi šef strućnog štaba FK Kozara Igor Janković izvršio je danas prozivku prvotimaca i tako započeo...

21
jan2019

Moje savršene nesavršenosti

Prije sam se bojala sopstvene moći...

20
jan2019

Košarkaška liga za rekreativce...

Banjaluka po uzoru na gradove regiona, dobija biznis ligu u košarci za rekreativce. Ideja je potekla...

19
jan2019

Mladi inžinjer Šušak: Nauku tr...

Želimo da vas upoznamo sa jednim mladim i nadasve naprednim cvjećarem a to je ing. Uroš Šušak. Ovaj...