Sinonim za ženski fudbal u Srbiji i djevojka koja iz dana u dan sve više radi na popularnosti ovog sporta u susjednoj nam Srbiji, ali i kod nas, Jelena Polić nedavno je obilježila svoj, ali i četvrti rođendan kluba koji je upravo na njenu inicijativu i osnovan ŽFK ''Rad''.

''Najveće bogatstvo je imati iskrene prijatelje i ljude koji podržavaju moju fudbalsku misiju. Iskrenost, pravda, borba i ljubav prema onome što radim i jeste moj glavni pokretač. Tek sada shvatam da je ovo jedini pravi put koji sam izabrala sve ove godine, jer su rođendanske čestitke za moj 27-mi i 4-ti rođendan kluba upravo bile takve. Da ostanem iskrena, dosledna i da nikada ne odustanem. Hvala svima na podršci i čestitkama, a posebno hvala mom klubu što mi je omogućio sve ovo! Samo Rad''.

Jelena Polić: Energija i ljubav prema svemu što radim ne jenjava čak ni sa godinama

Danas se osvrnula i na to što mnogi kažu da je upravo Jelena jednako Rad ili obrnuto.

''Sve više ljudi mi kaže da je Jelena=Rad ili da je Rad=Jelena. Baš zbog te povezanosti ne dam na svoj klub. Ne dam da ga neko vređa i pljuje. Može da ga ne voli, ali mora da ga poštuje. Kada sam dolazila u Rad - došla sam sama. Nisam bila ničija sestra, kuma, snajka, drugarica. Došla sam zato što sam ja to želela. Niko me nije naterao. Imala sam svu slobodu i toleranciju čak i kada je možda trebalo biti drugačije. Tu sam naučila da radim i stvaram. Zato Rad jeste moja ljubav, zato sam mu lojalna i posvećena. Zato ga i branim jer i on brani mene. Zato i eliminišem ljude koji to ne mogu da prihvate - ma koliko god mi bili dragi.  Zato sam ponosna kada između mog i imena Rada vidim znak jednakosti. 101%🔵⚪️💙''

Nama u Republici Srpskoj ostaje nada da će jednoga dana i na našem fudbalskom tlu, isplivati jedna ovakva osoba koja će na ovaj način podizati samu svijest da ženski fudbal više nije nešto neobično, nego da je to sport kao i svaki drugi, koji će mnogim djevojkama omogućiti zdravo odrastanje.

INTERVJU: Jelena Polić, fudbalerka i potpredsjednica ŽFK ''Rad'' iz Beograda

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
apr2019

Najmlađi grad u Republici Srps...

Istorija same Gradiške izdvaja se kao značajna.

24
apr2019

Danas se ne očekuje veća gužva...

Na graničnom prelazu u Gradišci se tokom današnjeg dana ne očekuje veće zadržavanje vozila, pa se sa...

23
apr2019

Predsjednik Skupštine Banjaluk...

Danas je predsjednik Skupštine grada Banjaluka gospodin Zoran Talić, došao u posjetu Košarkaškom klu...

23
apr2019

Uzgoj goveda u sistemu „krava-...

Pored niza poznatih uzgojnih oblika u govedarstvu u Sjedinjenim američkim državama se u poslednje vr...