Pehar za najboljeg sportistu opštine Gradiška za 2018. godinu zasluženo je otišao u ruke kuglašice Maje Kovačević, koja je za proteklih nekoliko godina ostavila veliki pečat kada je ovaj sport u pitanju u Republici Srpskoj, ali i BiH.

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je FK ‘’Jedinstvo’’ iz Žeravice. Tim Borisa Savića ove sezone igra jednu od najuspješnijih sezona u istoriji ovog kluba. Na kraju jesenjeg dijela zauzimaju drugu poziciju u Drugoj ligi RS, ali pored toga su se plasirali u polufinale KUP-a RS, gdje će na proljeće snage odmoriti sa ekipom Radnika iz Bijeljine.

Iza Maje Kovačević, upravo se nalazi fudbaler i kapiten Jedinstva Ognjen Škorić, koji je ipak ruku na srce najviše zaslužan za ovakav uspjeh tima iz Žeravice. Treće mjesto zauzela je odbojkašica Mirjana Švraka.

Najperspektivnija sportistkinja opštine Gradiška je mlada osmogodišnja teniserka Tea Kovačević, o kojoj je naš portal već nekoliko puta pisao. Takođe i mladi fudbaler Beuk osvojio je nagradu za jednog od najperspektivnijih sportista iz grada na Savi.

 

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

16
jun2019

Naš Dejan Zorić ostvario ogrom...

U večerašnjem finalu prestižnog pjevačkog takmičenja "Valentino zvijezde" naš Gradiščanin Dejan Zori...

16
jun2019

Manastir Varlam kao kula u obl...

Članovi moje grupe su insistirali da posjetimo manastir Varlam do kojeh nije lako doći. Kada se park...

16
jun2019

Treba li Tijanin zakon Srpskoj...

O Tijaninom zakonu, koji u prevodu znači doživotni zakon za ubice djece, pričali smo sa stručnjakom...

15
jun2019

Sportisti pronose slavu Srpske...

Iako je geografski veoma mala i pri tom nema ogroman broj stanovnika, Republika Srpska svijetu je da...