Pehar za najboljeg sportistu opštine Gradiška za 2018. godinu zasluženo je otišao u ruke kuglašice Maje Kovačević, koja je za proteklih nekoliko godina ostavila veliki pečat kada je ovaj sport u pitanju u Republici Srpskoj, ali i BiH.

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je FK ‘’Jedinstvo’’ iz Žeravice. Tim Borisa Savića ove sezone igra jednu od najuspješnijih sezona u istoriji ovog kluba. Na kraju jesenjeg dijela zauzimaju drugu poziciju u Drugoj ligi RS, ali pored toga su se plasirali u polufinale KUP-a RS, gdje će na proljeće snage odmoriti sa ekipom Radnika iz Bijeljine.

Iza Maje Kovačević, upravo se nalazi fudbaler i kapiten Jedinstva Ognjen Škorić, koji je ipak ruku na srce najviše zaslužan za ovakav uspjeh tima iz Žeravice. Treće mjesto zauzela je odbojkašica Mirjana Švraka.

Najperspektivnija sportistkinja opštine Gradiška je mlada osmogodišnja teniserka Tea Kovačević, o kojoj je naš portal već nekoliko puta pisao. Takođe i mladi fudbaler Beuk osvojio je nagradu za jednog od najperspektivnijih sportista iz grada na Savi.

 

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
jan2019

Fudbaleri Kozare upalili motor...

Novi šef strućnog štaba FK Kozara Igor Janković izvršio je danas prozivku prvotimaca i tako započeo...

21
jan2019

Moje savršene nesavršenosti

Prije sam se bojala sopstvene moći...

20
jan2019

Košarkaška liga za rekreativce...

Banjaluka po uzoru na gradove regiona, dobija biznis ligu u košarci za rekreativce. Ideja je potekla...

19
jan2019

Mladi inžinjer Šušak: Nauku tr...

Želimo da vas upoznamo sa jednim mladim i nadasve naprednim cvjećarem a to je ing. Uroš Šušak. Ovaj...