575 Objavljeno 07 april 2020 Autor: Zoran Kalinac

U jeku loših vijesti jedna lijepa stiže iz Gradiške.

Ovih dana počela je izgradnja fudbalskih terena sa vještačkom travom pored Gradskog stadiona.

Popularni ''pomoćni tereni'' tako će nakon dugo vremena dobiti potpuno novo ruho. Za sve Gradiščane ovo će biti od velikog značaja, stepenica više u radu sportskih kolektiva, prije svih fudbalskih, te će mnogo doprinjeti boljem i kvalitetnijem stručnom radu sa dječacima i djevojčicama.

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković izjavio je ranije da će na području Gradiške ove godine biti izgrađena dva fudbalska terena sa vještačkom travom.

Zeljković je nakon sastanka sa funkcionerima Područnog fudbalskog saveza Gradiška rekao da je već ranije dogovoreno da će Fudbalski savez BiH i grad Gradiška zajedničkim sredstvima izgraditi teren sa vještačkom travom kod Gradskog stadiona, te da će ovaj teren biti završen vjerovatno tokom ljeta.

Predsjednik Područnog fudbalsog savaza Gradiška Miloš Brkić zahvalio je Zeljkoviću za podršku i najavio izgradnju terena sa vještačkom travom, što će obezbijediti bolje uslove za klubove i razvoj omladinskog fudbala.

Takođe odmah pored Gradskog stadiona i novih terena sa vještačkom travom i dalje traje izgradnja sportske dvorane koja je pri kraju. Završetkom dvorane, te izgradnjom pomenutih terena Gradiška će sasvim sigurno dobiti veliki sportski kompleks koji će svim građanima biti od velike koristi.