Selektor košarkaške reprezentacije Republike Srpske Žarko Milaković objavio je spisak igrača za “Košarkaški sabor” i prijateljski meč protiv selekcije Lige Srbije koji će se 8. januara održati u Tesliću.

Ovaj duel će se igrati u 19 časova u Sportskoj dvorani "Radolinka" a prije muškaraca na parket će i ženske reprezentacije Srpske i lige Srbije.

Na širem spisku selekcije Republike Srpske za Sabor su: Darko Talić (Igokea), Đorđe Aleksić (Mladost), Srđan Damjanović (Leotar), Aljoša Janković (Igokea), Nikola Radovanović (Budućnost BN), Nemanja Pečenica (Sokolac), Dejan Kokoruš (Radnik ), Dejan Šakotić (Leotar), Stefan Gavrić (Mladost), Nemanja Nikolić (Bratunac) , Dalibor Ilić (Igokea), Arsenije Vučković (OKK Borac), Nikola Pilindavić (Slavija), Nebojša Erkić (Budućnost BN), Gojko Sudžum (Mladost) , Đorđe Ninković (Leotar) , Miljan Marković (Sokolac).

/Srpskainfo/

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
jan2019

Fudbaleri Kozare upalili motor...

Novi šef strućnog štaba FK Kozara Igor Janković izvršio je danas prozivku prvotimaca i tako započeo...

21
jan2019

Moje savršene nesavršenosti

Prije sam se bojala sopstvene moći...

20
jan2019

Košarkaška liga za rekreativce...

Banjaluka po uzoru na gradove regiona, dobija biznis ligu u košarci za rekreativce. Ideja je potekla...

19
jan2019

Mladi inžinjer Šušak: Nauku tr...

Želimo da vas upoznamo sa jednim mladim i nadasve naprednim cvjećarem a to je ing. Uroš Šušak. Ovaj...