Ekipa „Vnanje Gorice“ iz Slovenije pobjednik je turnira u uličnoj košrasci „Streetball Gradiška 3×3 2019“. Slovenci su do titule pobjednika i nagrade od 4000 KM došli pošto su u finalu pobjedili ekipu „XXX Da me nije“ iz Sarajeva.

Organizator turnira na kojem je ove godine nastupilo 60 ekipa u pet kategorija je bila Gradiška incijativa ,a generalni sponzor grad Gradiška.

„Gradiška je posljednjih dana bila centar stritbola u regionu, i čestitao bi organizaciji mladih “Grin”, koji su uspjeli da organizuju ovako kvalitetan turnir.Gradska uprava maksimalno podržava organizatore turnira, koji su ekipe iz Srbije, Slovenije i Hrvatske ocijenile kao jedan od kvalitetnijih u regionu“ rekao je  Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

„Ja kao organizator turnira sam jako zadovoljan i zahvalio bi se sponzorima. Turnir je postao jedna tradicija. U narednom periodu planiramo da imamo status satelita od prošle godine, ali i da budemo prvi čelendžer stritbol turnir u BiH“ kaže Dušan Ristić iz Gradiške inicijative „GRIN“.

U ostalim kategorijama titule su osvojili: „Sport cafe“ u konkurenciji mini basketa, Autolimarska lakirerska radnja „Vučetić“ u pionrskoj konkurenciji, „Cafe Rio“ u kadetskoj i „Pekara Milun“ u juniorskoj. Održano je i takmičenje u šutiranju trojki u kojem je nasjupsješniji bio Dalibor Blagojević.

/MM/Info +/

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
avg2019

Na rasporedu drugo kolo u PFL...

Nakon početnih devedeset minuta odigranih prethodnog vikenda, ovog su na rasporedu svi susreti drugo...

23
avg2019

Otac i sin iskopavali, pa prod...

Protiv Željka i njegovog sina Ilije Slijepčevića iz Kozarske Dubice pripadnici MUP Republike Srpske...

23
avg2019

Zet na slobodi, punac i dalje...

Goran Mirković (39) koji je u srijedu naveče u Lamincima kod Gradiške tokom sukoba zabio sjekiru u g...

23
avg2019

Osam timova u borbi za titulu:...

Lopta će se ovog vikenda zakotrljati i u najnižem rangu takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Re...