Vrijedni školski paketi prikupljeni su na humanitarom streetball-u.

''KK “Lider”je bio organizator humanitarnog STREETBALL-a za žene i minibasket, pod nazivom “Back to school”, koji se održao u petak, subotu i nedelju od 17-19.08. na terenu JUOŠ “Vasa Čubrilović” . Ova škola je bila i naš partner u projektu i ovim putem joj se zahvaljujemo na pomoći i podršci. Ova škola je bila i naš partner u projektu i ovim putem joj se zahvaljujemo na pomoći i podršci'', stoji u saopštenju kluba iz Gradške.

''Još jedna akcija je iza nas. Sada kada su se slegle sve emocije, kada su se Lideri odmorili, i kada je ono što smo pripremili i prikupili za školarce i došlo do njih, da pomislili smo da i vas treba da informišemo. Jer, svi vi ste bili dio ovog projekta i svi vi ste nam pomogli da obradujemo desetine mališana. Čestitamo vam!'', ističu iz ovog gradiškog košarkaškog kluba.U tri dana, odigrano je 79 utakmica u kategorijama:

Godište 2010-2012 mix
Godište 2008-2009 mix
Godište 2006-2007 djevojčice
Godište 2006-2007 dječaci
Godište 2004-2005 djevojčice
Godište 2002-2003 djevojčice
Seniorke 

''Bilo je sjajnog basketa. Bilo je pobjednika, i pobijeđenih ispod obruča, ali kada se sabere sve, i ono na terenu i ono van njega, i oni kilometri koji su pređeni da bi se odazvali ovom humanom pozivu, i rođendani na koje se nije otišlo iz istog razloga, i prekidi putovanja, …. Kada se sve to sabere svi su bili pobjednici. I svi učesnici su zahvaljujući donaciji firme Eurofer d.o.o Tuzla dobili medalje. Hvala i sudijama, koji su odvojili svoje vrijeme i podržali nas. Hvala Dejanu Simetiću, Ranku Ljepojeviću i Nini Šariću! Na kraju svakog dana, pod šarenim nebom i zvijezdama, održana su i takmičenja u košarkaškim poligonima . Izuzetno lijep događaj i za učesnike i za publiku. A i za pobjednike jer su otišli kući sa vrijednim nagradama, od sladoleda, palačinki , poklon bonova za igraonicu, igranje u LASER TAGU Banja Luka, igranje u SPORT KLUBU Gradiška, kupanje na zatvorenom bazenu u Terme Laktaši, sezonske karte za Kuturni centar Gradiška do raftnga Vrbasom'', piše na zvaničnom web sajtu kluba.Za te nagrade možemo da zahvalimo:
U kategoriji 2010-12 Igraonici “Maštograd” i Caffe P+8
U kategoriji 2008-2009 Igraonica i Caffe Kajak klub
U kategoriji 2006-2007 dječaci LASER TAG Banja Luka
U kategoriji 2006-2007 djevojčice Kulturni centar Gradiška
U kategoriji 2004-2005 Sport klub Gradiška
U kategoriji 2002-2003 Rafting klub “Argonaut “ Banja Luka
U kategoriji Seniorke Rafting klub “Kanjon” Banja Luka i Glossa centar Gradiška. 

''Neka drugi govore o nama, ali znajte i budite srećni time da ste obradovali desetine mališana (po jedno dijete iz svakog odjeljenja) iz JUOŠ “Vasa Č.” vrijednim paketima koji su sadržavali sav potreban školski pribor (od sveski, blokova, punih pernica, tempera, šestara, lenjira, preko ksilofona do pribora za nastavu iz tehničkog), obradovali ste odjeljenje za djecu sa posebnim potrebama, njima potrebnim materijalima za rad, i obradovali ste produženi boravak JUOŠ “Danilo Borković” malim paketom njima potrebnog materijala. Za sve ovo ja zahvaljujem sada vama, ekipama, trenerima i dobrim ljudima iz:
KK “TOP BASKET” Nova Topola, KK “UNA” Kozarska Dubica, KK “IGOKEA” Aleksandrovac, ŽKK “KOZARA” Gradiška, svim LIDERIMA, svim Lider roditeljima, a posebno hrabrim mamama za njihovu borbu pod košem.''

''Do novog druženja i novih akcija pod obručevima želim vam uspješnu novu školsku godinu kao i novu košarkašku sezonu!'', poručuju na kraju članovi KK ''Lider'' iz Gradiške.

/kk-lider.com/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

16
sep2019

Srebro i bronza za devetogodiš...

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević odličnom igrom na Svjetskom prvenstvu (CHAMPIONS BOWL 2019...

16
sep2019

Republika Srpska dobila prvog...

3x3 Republika Srpska i Košarkaški Savez Republike Srpske bili su organizatori finalnog turnira 3x3 l...

16
sep2019

Vrijeđao policajce u Srpcu, pa...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirana su...

16
sep2019

Obilježen Dan 16. Krajiške mot...

U Mašićima kod Gradiške juče je obilježeno 28 godina od osnivanja 16. Krajiške motorizovane brigade...