Kuglaš Nemanja Galić iz Gradiške u najužoj je kokurenciji 64. Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske za 2018. godinu, koji organizuje „Glas Srpske“.

Galić trenutno nastupa za Kulglaški klub „Grmoščica“ iz Zagreba, koji je trenutno na trećem mjestu Prve lige Hrvatske a koja je jedna od najjačih kuglaških liga u svijetu. Galić je i aktuelni juniorski i seniorski prvak BiH u pojedinačnoj konkurenciji i stalni raprezentativac Bosne i Hercegovine.

Ovim sportom se počeo baviti prije desetak godina u Kuglaškom klubu „Kozara“ iz Gradiške, a najveći uspjeh u karijeri mu je bronzana medalja u kombinaciji sa Svjetskog prvenstva za kadete, koje je održano u Sarajevu 2011. godine kada je i proglašen za naboljeg mladog sportistu BiH. Na listi kandidata 64. Izbora najboljih sportista Republike Srpske su 22 imena, a ukoliko želite da podržite Nemanju Galića možete da pošaljete SMS poruku na broj 091 610 102, u kojoj ćete upisati slova GL ramak pa broj 18.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

15
feb2019

Mladi banjalučki muzičari u hu...

​Mladi banjalučki bendovi "Rotten", U.D.B.A. i "Đepeto" zajedničkim snagama organizuju humanitarni k...

15
feb2019

Preminuo mladi fudbaler

​Francuska je ponovo u šoku. Nakon tragičnih vijesti o smrti Emilijana Sale, iz Rimsa su javili da j...

15
feb2019

Jagode skuplje od mesa

BANJALUKA - Iako je do prvih proljećnih dana ostalo više od mjesec, u marketima širom RS već se uvel...

15
feb2019

Počinje izgradnja kuća za pet...

SRBAC - Izgradnja novih kuća za pet porodica iz Srpca čija su domaćinstva oštećena ili uništena u po...