Kuglaš Nemanja Galić iz Gradiške u najužoj je kokurenciji 64. Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske za 2018. godinu, koji organizuje „Glas Srpske“.

Galić trenutno nastupa za Kulglaški klub „Grmoščica“ iz Zagreba, koji je trenutno na trećem mjestu Prve lige Hrvatske a koja je jedna od najjačih kuglaških liga u svijetu. Galić je i aktuelni juniorski i seniorski prvak BiH u pojedinačnoj konkurenciji i stalni raprezentativac Bosne i Hercegovine.

Ovim sportom se počeo baviti prije desetak godina u Kuglaškom klubu „Kozara“ iz Gradiške, a najveći uspjeh u karijeri mu je bronzana medalja u kombinaciji sa Svjetskog prvenstva za kadete, koje je održano u Sarajevu 2011. godine kada je i proglašen za naboljeg mladog sportistu BiH. Na listi kandidata 64. Izbora najboljih sportista Republike Srpske su 22 imena, a ukoliko želite da podržite Nemanju Galića možete da pošaljete SMS poruku na broj 091 610 102, u kojoj ćete upisati slova GL ramak pa broj 18.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
apr2019

Najmlađi grad u Republici Srps...

Istorija same Gradiške izdvaja se kao značajna.

24
apr2019

Danas se ne očekuje veća gužva...

Na graničnom prelazu u Gradišci se tokom današnjeg dana ne očekuje veće zadržavanje vozila, pa se sa...

23
apr2019

Predsjednik Skupštine Banjaluk...

Danas je predsjednik Skupštine grada Banjaluka gospodin Zoran Talić, došao u posjetu Košarkaškom klu...

23
apr2019

Uzgoj goveda u sistemu „krava-...

Pored niza poznatih uzgojnih oblika u govedarstvu u Sjedinjenim američkim državama se u poslednje vr...