Proteklog vikenda u Banjaluci u sportskoj dvorani ''Borik'' održano je Državno prvenstvo u karateu za djecu do 13 godina na kojem su nastupila 104 kluba sa preko 900 takmičara iz cijele BIH. 

Takmičari gradiškog Nitena, njih 13 predstavljali su grad na Savi na ovom državnom prvenstvu i osvojili su 3 medalje. 

Srebrenu medalju osvojila je muška ekipa pionira u sastavu (Marić Đorđe, Šmitran Đorđe, Čavka Vukašin), bronzanu medalju osvojila je Subotić Dajana u borbama pojedinačno uzrast djevojčice do 13 godina, dok je takođe bronzanu medalju osvojila ženska ekipa pionirki u katama u sastavu (Simunović Anastasija, Bavrlić Jasmina, Lipovac Jovana).

Svakako mora se istaći i nastup drugih takmičara Nitena koji na žalost ovoga puta nisu osvojili medalju, a imali su veoma dobre nastupe i izgubili su u mečevima za medalju gdje su zaista odlučivale nijanse. To su: Glišić Mario borbe, Marić Đorđe borbe, Blagojević Tijana borbe, Simunović Anastasija borbe, Marić Danijel borbe, Lipovac Jovana kate.

Ovim rezultatom Subotić Dajana osigurala je mjesto u dječijoj reprezentaciji BIH koju krajem maja mjeseca čeka Balkansko prvenstvo. Nadamo se da će joj se prodružiti još neko od ovih takmičara kojima je medalja izmakela za dlaku.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

16
jul2019

Potpisan ugovor o izgradnji mo...

Predstavnici "Hrvatskih cesta" potpisali su danas u Zagrebu ugovor o početku izgradnje mosta na Savi...

16
jul2019

Ekipa Dvorac Bejić najbolja u...

Ekipa Dvorac Bejić trijumfovala je na petnaestom izdanju međunarodnog turnira u malom fudbalu „Gradi...

15
jul2019

BK "SUMMIT" se okiti...

Da svim snagama brane titulu najboljeg kluba u državi iz prethodne godine govori novi podatak kojim...

15
jul2019

SRC ''Lužani'': Uskoro turnir...

U organizaciji članova Sportskog društva ''Lužani 1985'' koje je nakon prekida prošle godine ponovo...