Proteklog vikenda u Banjaluci u sportskoj dvorani ''Borik'' održano je Državno prvenstvo u karateu za djecu do 13 godina na kojem su nastupila 104 kluba sa preko 900 takmičara iz cijele BIH. 

Takmičari gradiškog Nitena, njih 13 predstavljali su grad na Savi na ovom državnom prvenstvu i osvojili su 3 medalje. 

Srebrenu medalju osvojila je muška ekipa pionira u sastavu (Marić Đorđe, Šmitran Đorđe, Čavka Vukašin), bronzanu medalju osvojila je Subotić Dajana u borbama pojedinačno uzrast djevojčice do 13 godina, dok je takođe bronzanu medalju osvojila ženska ekipa pionirki u katama u sastavu (Simunović Anastasija, Bavrlić Jasmina, Lipovac Jovana).

Svakako mora se istaći i nastup drugih takmičara Nitena koji na žalost ovoga puta nisu osvojili medalju, a imali su veoma dobre nastupe i izgubili su u mečevima za medalju gdje su zaista odlučivale nijanse. To su: Glišić Mario borbe, Marić Đorđe borbe, Blagojević Tijana borbe, Simunović Anastasija borbe, Marić Danijel borbe, Lipovac Jovana kate.

Ovim rezultatom Subotić Dajana osigurala je mjesto u dječijoj reprezentaciji BIH koju krajem maja mjeseca čeka Balkansko prvenstvo. Nadamo se da će joj se prodružiti još neko od ovih takmičara kojima je medalja izmakela za dlaku.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
apr2019

Najmlađi grad u Republici Srps...

Istorija same Gradiške izdvaja se kao značajna.

24
apr2019

Danas se ne očekuje veća gužva...

Na graničnom prelazu u Gradišci se tokom današnjeg dana ne očekuje veće zadržavanje vozila, pa se sa...

23
apr2019

Predsjednik Skupštine Banjaluk...

Danas je predsjednik Skupštine grada Banjaluka gospodin Zoran Talić, došao u posjetu Košarkaškom klu...

23
apr2019

Uzgoj goveda u sistemu „krava-...

Pored niza poznatih uzgojnih oblika u govedarstvu u Sjedinjenim američkim državama se u poslednje vr...