Dvadesti jubilarni turnir u odbojci na pijesku ''Derventa open 2019'' igra se 6. i 7. jula na terenu kod Gradskog parka u Derventi.

Turnir se i ove godine igra u dvije konkurencije, muškoj i ženskoj, a kotizacija po ekipi je 30 KM. Organizator tradicionalnog turnira na pijesku je Odbojkaški klub “Derventa” iz Dervente, dok je generalni pokrovitelj opština Derventa.

Pored duge tradicije, derventski turnir svake godine ima i veliki odziv ekipa, a nalazi se i u kalendaru Odbojkaškog saveza BiH. “U zavisnosti od broja ekipa igraće se turnir po grupama ili turnir dvostrukih eliminacija.

Prvi dan su planirane kvalifikacione utakmice. Takođe, u zavisnosti od broja ekipa drugi dan se igraju polufinalne i finalne utakmice, ali i neke kvalifikacione ujutro, ako bude veći broj ekipa pa se ne stigne završiti sve u subotu”, ističu oraganizatori. Prijave i informacije kod direktora tunira Milke Gavrić-Zelenika na telefon +387 65 678 663 ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
jan2020

Švercuju pancire, ptice i kont...

Stolice, pomfrit rezač, sir za picu, rukavice za dlake, četka za čišćenje, igračke, odstrijeljene p...

23
jan2020

Dual "lovi" na podru...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška od sutra do 24. februara pojačano će...

22
jan2020

Banjalučani i dalje žele Zakar...

Nakon deset dana rada na pripremama za proljećni dio sezone šef stručnog štaba Borca Branislav Krun...

22
jan2020

Nezaposlenost više nije osnova...

Građani koji su preko Zavoda za zapošljavanje ostvarivali pravo na zdravstveno osiguranje, umjesto u...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka