Da svim snagama brane titulu najboljeg kluba u državi iz prethodne godine govori novi podatak kojim su se biciklisti BK "SUMMIT" okitili velikim brojem medalja na MTB državnom prvenstvu BIH.

Na put je krenula ekipa od osam vozača, jednom djevojkom i sedam momaka. Pozitivna energija i super atmosfera među biciklistima ovog kluba držali su moral i želju na visokom nivou za pobjedom.

Tako su ostvarili sjajne rezultate: Nikolina Malić 1. mjesto, Dejan Gavrić 1. mjesto, Nemanja Maksimović 2. mjesto, Goran Guska 3. mjesto, David Maličević 3. mjesto, Darko Vasić 4. mjesto, Vladan Babić 5. mjesto i Milan Bojić DNF.

"Imamo odličan tim djevojaka i momaka u klubu. Takmičarskih i rekreativnih vozača u našem klubu trenutno ima preko 80. Imamo potpunu podršku grada Banjaluka, a mi mu vraćamo na način da ga predstavljamo u najboljem svijetu. Smatram da imamo veliku šansu da odbranimo prošlogodisnju titulu najboljeg kluba u BiH, svaka nova trka donosi našem klubu nove medalje i bodove da uspijemo u tom cilju", istakao je predsjednik kluba Nikola Soković.

"Ova trka govori samo kakav karakter imaju naši biciklisti, svakom novom trkom nas čine ponosnim. Kao vrhunac ovogodišnjih dobrih rezultata našeg kluba govori podatak da su tri takmičara dobili poziv selektora Amara da putuju u Češku na Evropsko prvenstvo krajem jula", dodao je Bjelajac.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
avg2019

Na rasporedu drugo kolo u PFL...

Nakon početnih devedeset minuta odigranih prethodnog vikenda, ovog su na rasporedu svi susreti drugo...

23
avg2019

Otac i sin iskopavali, pa prod...

Protiv Željka i njegovog sina Ilije Slijepčevića iz Kozarske Dubice pripadnici MUP Republike Srpske...

23
avg2019

Zet na slobodi, punac i dalje...

Goran Mirković (39) koji je u srijedu naveče u Lamincima kod Gradiške tokom sukoba zabio sjekiru u g...

23
avg2019

Osam timova u borbi za titulu:...

Lopta će se ovog vikenda zakotrljati i u najnižem rangu takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Re...