Uspjesi mladih strijelaca, članova SK “Milan Pilipović” iz Kozarske Dubice na regionalnim, republičkim i državnim takmičenjima dokazuju da je ovaj sport u usponu u gradu na Uni.

Među deset najuspješnijih takmičara na kadetskom i juniorskom prvenstvu Republike Srpske u gađanju vazdušnom puškom sa diopterom po međunarodnom program održanom nedavno u Tesliću plasiralo se dvoje Dubičana.

U pojedinačnoj kadetskoj konkurenciji Aleksandra Čubrilović sa ostvarenih 532,7 krugova osvojila je šesto a u juniorskoj konkurenciji deseto mjesto. Bojan Berberović je sa ostvarenih 508,5 krugova zauzeo je osmo mjesto u kadetskoj konkurenciji te 11. mjesto među juniorima.

– Konkurencija na ovom takmičenju bila je veoma jaka. Učestvovali su i reprezentativci Bosne i Hercegovine. Za nas je uspjeh učešće a rezultati predstavljaju dodatni podstrek – kazali su u upravi dubičkog Streljačkog kluba “Milan Pilipović”.: Privatna arhiva

Prethpodno je ovaj klub na prvenstvu RS u Trebinju, u ekipnoj konkurenciji zauzeo drugo mjesto, iza ekipe “Geofon” Teslić. U ekipi po uspjesima se ističu Bojan Berberović, Damjan Tubin, Sergej Mirosav i Danijel Bogunović.

U Trebinju je Dubičanka Aleksandra Čubrilović postala je prvakinja RS sa osvojenih 168,7 krugova. Dubičkim strijelcima pomažu lokalna uprava, “Komunalac”, “Mlijekoprodukt” te više pojedinaca.

/Srpskainfo/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

"Onomatobleja Show"...

Da li su Srbi samo hrabri i rodoljubivi, Bošnjaci samo dobroćudni i gostoljubivi, a Hrvati kulturni...

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...

21
okt2019

Radi se na identifikaciji lica...

Policija preduzima radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave da je na džamiji u Kozarskoj Dubici...

21
okt2019

Almasa Asanov pronađena u Grad...

Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Pridjela Gornjeg, čiji je nestanak prijavljen 16. oktobra, pronađ...