Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević organizovao je prijem za članicu Karate kluba Borac iz ove opštine Aleksandru Gavranović, koja je osvojila zlatnu medalju u katama na Svjetskom prvenstvu u Beogradu.

Dragosavljević je rekao da srbački karate klub na ovaj način nastavlja kontinuitet dobrih rezultata na velikim takmičenjima. 

- Već nekoliko decenija karatisti Borca briljiraju na evropskim i svjetskim takmičenjima, a nastavak njihovih uspjeha je samo još jedan dokaz da se uspješno radi u ovom sportskom kolektivu - rekao je Dragosavljević.

On je dodao da će u budžetu opštine Srbac za narednu godinu biti povećana sredstva za rad sportskih klubova i da će ovim novčanim stimulansom biti obuhvaćeni i karatisti.

Trener Borca Ljubomir Tadić je kazao da je na takmičenju, koje je održano prošlog mjeseca u Beogradu, učestvovalo oko 800 takmičara iz više od 20 evropskih zemalja i Amerike.

- Do kraja godine naši karatisti učestvovaće na takmičenju u Brčkom, a naredne godine planirana su velika međunarodna takmičenja u Banjaluci i Srpcu, gdje takođe očekujemo dobre rezultate. Planiramo da učestvujemo i na takmičenjima u nekoliko evropskih zemalja - rekao je Tadić, piše Glas Srpske.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

27
jan2020

Privremeno uklonjena rasvjeta...

Na potezu od "Kajak kluba" do sjedišta mjesne zajednice Bok Jankovac, rasvjeta je privremeno uklonje...

27
jan2020

Sabor gradiškog PDP-a nakon dv...

Sabor gradiškog PDP-a održaće se 31. januara, a na njemu će se po svemu sudeći partija opredjeliti d...

27
jan2020

Održana svečana akademija &quo...

Sveti Sava je složio braću, donio mir u zemlji svojih djedova, to bješe pir što ga ne vide zemlja ov...

27
jan2020

Jasenovac - balkanski Aušvic

Izraelski istoričar Gideon Grajf, koji je analizirao sistem koncentracionih logora nacističkog Aušvi...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka