Jankovic

Pobjednik ''Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Kozarska Dubica 2020'' u seniorskoj konkureniciji je ekipa Arcadia Company iz Gradiške. Oni su u finalu savladali ekipu Bolnica Mlječanica sa 1:0.

Pehar i nagradu u iznosu od 5.000 maraka uručio im je načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i poljoprivredu Duško Bodilović.

Najbolji strijelac u ovoj kategoriji je Predrag Pralica, najbolji gomlan Aleksandar Latinović,a najbolji igrač Dragan Francuz.

Pobjednik u kategoriji veterana je ekipa Vulkanizacija Marko iz Hrvatske Petrinje.Oni su savladali ekipu Bauart Line iz Prijedora sa 5:1 i osvojili nagradu od hiljadu maraka.

Najbolji golman u ovoj kategoriji je Darko Cikota, a igrač Boris Kajić.

U kategoriji predpjetlića, u kojoj su se takmičili fudbaleri 2008.godište i mlađi,pobjednici su ekipa Mali rudari iz Prijedora koji su u finalu bili bolji od Fudbalskog kluba Partizan iz Kostajnice sa 2:0.Za najboljeg golmana proglašen je Ismet Mešić, za strijelca Mihajlo Šalabalija, a za igrača Luka Savanović.

Njima je medalje uručio Vladirmir Rokić, direktor Fudbalskog kluba Borac.

U kategoriji pjetlića u kojoj su se takmičili fudbaleri 2007-2008 godište, u finalu Partizan Kostajnica savladao je Kafe bar Pikaso sa 3:0. Za najboljeg igrača proglašen je Ivan Drago Kolundžija, za strijelca Konstantin Reljić a za golmana Luka Zec.

U kategoriji pionira 2005-2006 godište ekipa Dragstor savladala je Mjenjačnicu Boss sa 7: 2,pripala im je nagrada od 160 maraka. Za najboljeg igrača u ovoj konkureniciji proglašen je Đorđe Babić, strijelca Luka Radojčić a golmana Marko Kos.Medalje i pehar uručio im je Branko Pralica,član Organizacionog odbora turnira.

Prvo mjesto u kategoriji kadeta pripalo je ekipi Udruženje mladih Fokus. Oni su u finalu bili bolji od Krčme Fijaker Stari sa 2:0,i osvojili nagradu od 200 KM.

Za najboljeg strijelca i igrača u ovoj konkurenciji proglašen je Ognjen Krneta, a za golmana Vule Kesić.

Njima je nagradu uručio Rade Zlojutro, predstavnik srpske dijaspore iz Švedske.

„Krenuli smo sa takmičenjem 10.decembra,imali smo 18 ekipa u seniorskoj konkurenciji,10 u veteranskoj, te 22 ekipe djece u dječijim kategorijama.Sve je proteklo u najboljem redu,svake godine ovaj turnir sa dugom tradicijom okuplja veliki broj ekipa i posjetilaca ,i nadam se da će tako biti i ubuduće“,kazao je Branko Pralica,član Organizacionog odbora turnira.

Organizator turnira je Opština Kozarska Dubica, a medijski pokrovitelj Centar za informisanje i kulturu.

/rtv-kd/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

02
apr2020

Preduzeće PMP ''Jelšingrad'' d...

Preduzeće PMP ''Jelšingrad'' Gradiška danas je Gradskoj upravi Gradiška doniralo 5000 medicinskih ma...

02
apr2020

Prvi registrovani slučaj u Gra...

Epidemiološka situacija na području Gradiške je pod kontrolom, izjavila je danas načelnik Higijensk...

02
apr2020

Dojčinović: Potrebna pomoć drž...

Predsjednik Udruženja voćara Republike Srpske Dragoja Dojčinović naveo je da im je u vezi sa situac...

02
apr2020

Odluka o vanrednom stanju sutr...

Vijeće naroda Republike Srpske obavijestilo je Narodnu skupštinu Srpske da su klubovi delegata u Vij...