Minulog vikenda na rasporedu su bili mečevi osmog kola u Drugoj futsal ligi Republike Srpske grupa zapad.

Lider šampionata i jesenji prvak ekipa Boračke sa ubjedljivih 5:1 savladala je kao gost ekipu Starčevice. Dva pogotka postigao je Paštar, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Francuz, Kovačević i Vindžanović. Počasni gol za Banjalučane postigao je Vidić.

''Zahvaljujemo se našim vjernim navijačima koji nas prate kako na domaćim tako i na gostujučim utakmicama. U sljedećem kolu u Dubici se igra derbi kola, gdje nam dolazi trećeplasirana ekipa, KMF ''Borac'' iz Banja Luke. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i da nam pruže podršku'', ističu iz KMF-a ''Boračka''.

Pročitajte još:

Još uvjerljiviju pobjedu ostvarili su futsaleri Prijedora na gostovanju Dubici. Prijedorčane su predvodili dvostruki strijelci Knežević i Panić, dok je peti pogodak postigao Stojić. Banjalučki Borac je sa 4:0 bio bolji od Sokratesa. Mrežu Žutića tresli su Đaklović, Đukanović Slobodan i dva puta Đukanović Srđan.

Odlični Kovljen

Futsaleri Gradiške upisali su četvrtu pobjedu u tekućoj sezoni. Susret protiv Viktorije iz Ribnika obilježio je Kovljen koji je čak četiri puta matirao Vračara. Pored Kovljena za domaće su još pogađali Kisin, Berić i Šinik, dok su se za goste u strijelce upisali Kaurin, Brkić i Vrtunić.

Rezultati 8. kola:

  • Gradiška - Viktorija 7:3
  • Starčevica - Boračka 1:5
  • Borac (BL) - Sokrates 4:0
  • Dubica - Prijedor 0:5

Tabela: Boračka 22, Prijedor 19, Borac 16, Gradiška 12, Viktorija 9, Sokrates 9, Starčevica 7, Dubica 0.