U Prvoj ligi Republike Srpske u konkurenciji odbojkaša na rasporedu su mečevi 12. kola, a paljanski prvoligaš Jahorina u petak u Gradišci snagu će odmjeriti se domaćim sastavom.

Posle odigranih jedanaest kola, Paljani sa nalaze na petom mjestu sa 10 bodova, a domaćini sa četiri su poslednji sedmi.

U zadnja dva meča, odbojkaši Jahorine savladali su Crvenu Zvijezdu iz Obudovca (3:2) i Majevicu iz Lopara maksimalno (3:0) i puleni trenera Gorjana Vuksanovića: Aleksa Šarac, Nikola Pandurević, Mihailo Gračanin, Marko Simović, Marko Radović, Njegoslav Topalović, Ivan Klačar, Nemanja Šuko, Ognjen Veselinović, Đorđe Srdanović i Dejan Cicović u dobrom raspoloženju i sa optimizmom putuju u Gradišku i nadaju se najboljem.

Utakmica između odbojkaša Gradiške i Jahorine na rasporedu je u petak 14. februara u Gradišci sa početkom od 20,00 časova.

Meč će suditi Željko Vukajlović iz Modriče i Nikola Lovrenović iz Banja Luke, a delegat-kontrolog biće Predrag Antunović iz Banja Luke.

U ostalim mečevima 12. kola još se sastaju, Ljubinje Bankom - Crvena Zvijezda i Majevica - Drina, a odbojkaši Gacka biće slobodni.

/sport.dc/