Rukometaši banjalučke Mladosti su na prethodna četiri duela ostvarili maksimalan učinak sa dvije pobjede na domaćem terenu i dvije pobjede na gostovanju.

Pred svojim navijačima Mladost je savladala ekipu Borca u gradskom derbiju rezultatom 23:21, a zatim u gostima i ekipu Čelinca rezultatom 25:27. Dolazak ekipe RK "Jedinstvo2015" iz Brčkog donijelo je nova tri boda Banjalučanima. Uz veoma sigurnu igru na kraju utakmice semafor je brojao 31:27 i čvrsto treće mjesto na tabeli Prve lige RS.

Nakog toga za rukometaše Mladosti uslijedio je odlazak u Bileću ekipi RK "Hercegovac" (21:27).

''Naša ekipa je otišla u desetkovanom sastavu na daleko gostovanje, ali to nije bio razlog za brigu jer su momci na terenu pokazali kakav kvalitet i karakter ima ova ekipa i donijeli u Banjaluku nova tri boda. U svim utakmicama naši momci su pokazali veliki karakter i ozbiljnost na terenu, to je pokazao rezultat na kraju svake utakmice. Treba naglasiti da su tokom svake utakmice naši momci bili ti koji su imali inicijativu nad protivnikom i konačan rezultat se pitao samo naših momaka'', rekao je za ''Mikro mrežu'' predsjednik RK ''Mladost'', Zoran Vukalo.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

26
maj2019

FK ''Laminci'' šampion Opštins...

Fudbaleri Laminaca nakon sedam godina ponovo su postali član Područne lige RS – Gradiška.

25
maj2019

Mali heroj - Leon Radak

''Danas ja i Slobodan Boban Radak slavimo 5 godina braka. 😊 Danas se takođe u svijetu obilježava i d...

25
maj2019

Stihovi i note zažuborili pore...

Poezija nekoliko pjesnika popraćena zvucima frule, pozdravljena apaluzima publike, odzvanjala je kra...

25
maj2019

Naplata putarine po kilometru...

Izgradnja četiri naplatne stanice na autoputu Banjaluka - Gradiška je u završnoj fazi, a zatvoreni s...