Nakon osvojena tri šampionske titule Bosne i Hercegovine u omladinskoj te drugo mjesto u seniorskoj konkurenciji, uprava ženskog rukometnog kluba „Knežopoljka“ iz Kozarske Dubice nagradila je svoje rukometašice izletom u Moštanicu.

Tom prilikom je Darko Banjac, predsjednik Skupštine ovog kluba, pohvalio zalaganje i usjeh mladih rukometašica rekavši da one predstavljaju blistavu sportsku budućnost Kozarske Dubice.

– U nekoliko kategorija “Knežopoljka” okuplja 80 igračica, većinom mladih. Zato se imamo čime pohvaliti a svi zajedno, uprava kluba, roditelji igračica, Opština i ostali ljubitelji sporta u Kozarskoj Dubici, treba da sačuvaju ovaj biser sportskih terena – kazao je Banjac, inače poslanik u NS RS.

Izletom u Moštanicu na simboličan način počelo je obilježavanje pet i po decenija ŽRK “Knežopoljka”.

Marica Burazor, predsjednik Uprave ŽRK „Knežopoljka“, ističe da je prethodna sezona za njih imala istorijski uspjeh.

– Planirali smo opstanak u ligi a vinuli se u njen vrh. To je za nas i ženski rukomet u Potkozarju veoma veliki uspjeh – naglasila je ona.

– Finalne utakmice su nam bile najteže ali mi smo velikim trudom i entuzijazmom pokazali snagu, čvrstinu, kolektivnu igru – rekla je Lara Stanić, 13-ogodišnja članica šampionske ekipe.

Među najmlađim igračicama „Knežopoljke“ je Maja Krajnović, koja kaže da su u generaciji 2010/11. u ovoj sezoni osvojile četiri medalje i da mnogo treniraju kako bi uvijek pobjeđivale.

/Srpskainfo/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

17
okt2019

"Oko 100.000 djece u BiH...

Organizacije koje se bave humanitarnim radom navode da je broj siromašnih u BiH iz dana u dan sve ve...

17
okt2019

Besplatne kese postaju prošlos...

Iako će Evropska unija 2021. godine potpuno zabraniti upotrebu pojedinih proizvoda od plastike, u Sr...

17
okt2019

Uhapšen u Gradišci zbog izdrža...

Na graničnom prelazu Gradiška, pri ulasku u BiH uhapšena osoba M.P, za koje je provjerama utvrđeno d...

16
okt2019

Murali unijeli svježinu u srce...

Mladi, akademski slikari Milan Jožić i Nenad Balta oslikali su motive Gradiške u prošlosti na zidovi...