466 Objavljeno 08 avgust 2019 Autor: David Pavlović

U miru rodne grude, pored žubora rijeke Usore prije dvije i po godine u opštini Teslić nastala je jedna nova priča ambicioznih mladih ljudi.

Priča koja je htjela da pokaže da njihov grad nije samo politička kriza, da mladi nisu samo nosači zastava političkih partija koji na svoje vršnjake "reže" zbog druge boje, da Teslić nije samo ruralni javašluk, da grad na Usori ne "živi" samo kada stignu vanzemljaci i da oštri rogovi bežljanskog vola nije jedini prikaz talenta u dolini između Vučije planine i Borja.

Ta priča se zove Omladinski klub Teslić i želi na jedno mjesto da spoji mladost i talenat, nauku i kulturu, sport i govorništvo, umjetnike i naučnike, Teslić i Teslićane. Upravo jedna takva manifestacija desiće se u utorak  (13.08.) sa početkom u 20:00 časova u zgradi bioskopa pod nazivom Druga konvencija mladih Teslića.

Na drugoj po redu konvenciji učestvovaće 12 učesnika među njima sportisti, mladi naučnici umjetnici i mnogi drugi.

Iz Omladinskog kluba Teslić pod parolom "Dođi, upoznaj, prepoznaj" pozivaju svoje sugrađane da svojim prisustvom upoznaju novu mladu snagu ove opštine i prepoznaju da i ovaj grad ima svijetlu budućnost.