Kada su svojevremeno Gadafi i Asad upotrijebili silu kako bi spriječili "mirne“ proteste, Francuska se prva našla pametovati i soliti pamet Gadafiju i Asadu kako je nadopustiva grubost policije prema "mirnim“ demonstrantima...

A šta sada vidimo u Parizu? Iste ove "mirne“ i još gore proteste "civilizovanih“ Francuza (za razliku od divljih Arapa) i još veću grubost policije. Zar nemaju i Francuzi pravo na "mirne“ proteste i paljenje svega i svačega što im se nađe na putu? Naravno da imaju jer je to u skladu s pravom na okupljanje prema načelu i skladu s motom Pete republike - Liberte, Egalite, Fraternite.

Rotšildovac Makron radi za jebene Rotišde, a ne za narod. Ovce, koje su ga izabrale, to nikada neće shvatiti, kao ni ostale ovce širom svijeta koje biraju ovakve vlasti. I zato vlasti i trebaju tlačiti ovce jer su im upravo ovce dale glasove. I još nešto: sada bi se trebala udružiti međunarodna koalicija, na čelu s Libijom i Sirijom, kako bi vojno intervenisala u Francuskoj i srušila tiranski Makronov režim zbog upotrebe prekomjerne sile i kršenja ljudskih prava “miroljubivih“ demonstranata. A i NATO bi mogao pomoći jer je NATO, koji je poznat po uvođenju „demokratije“ u Libiji i Siriji, itetako osjetljiv na ugrožavanje ljudskih prava.

Kako bi bilo lijepo vidjeti trupe NATO-a, libijske i sirijske vojske kako zajedničkim snagama oslobađaju jadni i izmučeni francuski narod od tiranije balavog rotšildovca... Tek tada će se sunce slobode i demokratije, kao u Libiji i Siriji, pojaviti iznad Trijumfalne kapije i Ajfelovog tornja nakon godina i decenija terora De Gola, Miterana, D' Estena, Pompidua, Širaka, Sarkozija, Olanda i Makrona...Tek tada će Pariz biti, kako ga i zovu, grad svjetlosti.

/Izvor:facebook/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
mar2019

Pobjeda Bisera za bijeg sa dna...

Uzbudljivo je ovog vikenda bilo na terenima Područne lige Gradiška. Na rasporedu je bilo 15. kolo, a...

24
mar2019

''Pozdrav proljeću'' okupio 20...

Tradicionalni planinarski pohod “Pozdrav proljeću” danas je na Kozari okupio oko 2.000 planinara iz...

24
mar2019

Marko je najmlađa žrtva NATO b...

Djetinjstvo i život dvogodišnjeg Marka Simića nesrećno su se završili kobnog 31. maja 1999. godine k...

24
mar2019

Jedinstvo deklasiralo Polet

Fudbaleri žeravičkog Jedinstva u okviru 18. kola Druge lige Republike Srpske grupa Zapad upisali su...