Kada su svojevremeno Gadafi i Asad upotrijebili silu kako bi spriječili "mirne“ proteste, Francuska se prva našla pametovati i soliti pamet Gadafiju i Asadu kako je nadopustiva grubost policije prema "mirnim“ demonstrantima...

A šta sada vidimo u Parizu? Iste ove "mirne“ i još gore proteste "civilizovanih“ Francuza (za razliku od divljih Arapa) i još veću grubost policije. Zar nemaju i Francuzi pravo na "mirne“ proteste i paljenje svega i svačega što im se nađe na putu? Naravno da imaju jer je to u skladu s pravom na okupljanje prema načelu i skladu s motom Pete republike - Liberte, Egalite, Fraternite.

Rotšildovac Makron radi za jebene Rotišde, a ne za narod. Ovce, koje su ga izabrale, to nikada neće shvatiti, kao ni ostale ovce širom svijeta koje biraju ovakve vlasti. I zato vlasti i trebaju tlačiti ovce jer su im upravo ovce dale glasove. I još nešto: sada bi se trebala udružiti međunarodna koalicija, na čelu s Libijom i Sirijom, kako bi vojno intervenisala u Francuskoj i srušila tiranski Makronov režim zbog upotrebe prekomjerne sile i kršenja ljudskih prava “miroljubivih“ demonstranata. A i NATO bi mogao pomoći jer je NATO, koji je poznat po uvođenju „demokratije“ u Libiji i Siriji, itetako osjetljiv na ugrožavanje ljudskih prava.

Kako bi bilo lijepo vidjeti trupe NATO-a, libijske i sirijske vojske kako zajedničkim snagama oslobađaju jadni i izmučeni francuski narod od tiranije balavog rotšildovca... Tek tada će se sunce slobode i demokratije, kao u Libiji i Siriji, pojaviti iznad Trijumfalne kapije i Ajfelovog tornja nakon godina i decenija terora De Gola, Miterana, D' Estena, Pompidua, Širaka, Sarkozija, Olanda i Makrona...Tek tada će Pariz biti, kako ga i zovu, grad svjetlosti.

/Izvor:facebook/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jun2019

Realizovana akcija za odlazak...

Samo par sati nakon što su objavili da pokreću dvije akcije za volonterku i njenu porodicu, članovi...

18
jun2019

Isporučena pomoć za Stupare iz...

U decembru 2018. godine stigla je još jedna pomoć za porodice u Republici Srpskoj, a ovaj put pomogl...

18
jun2019

Obogaćena pozorišna scena Grad...

Nedavnim formiranjem Javne ustanove „Grad pozorište“, ova umjetnost dobila je važnu ulogu u gradskoj...

18
jun2019

U Kruškiku održano druženje dj...

Kod crkve Svetog Vasilija Ostroškog u Kruškiku danas je održano druženje djece sa poteškoćama u razv...