Autoput A3 u Hrvatskoj i dalje je opasno saobraćajno područje i dionica na kojoj je brza vožnja gotovo uobičajena. Veliki broj putnika, posebno onih koji preko Hrvatske putuju u ili iz evropskih zemalja do svojih rodnih mjesta u susjednim zemljama, baš tu voli 'dodati' na gas, ne bi li što prije stigli do odredišta.

No, da se to ne isplati jer će brodskoposavskim policajcima nadležnim za to područje teško pobjeći, pokazuje i jučerašnji slučaj, piše Radio Nova Gradiška.

''Sedmog januara, oko 00.05 sati, na sjevernoj kolovoznoj traci autoputa  A3 Bregana-Lipovac, kod Nove Gradiške, posada policijskog presretača Policijske stanice Nova Gradiška, zaustavila je automobil švajcarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a koji je autoputem vozio brzinom od 251 km/h. Policajci su na mjestu događaja nesavjesnog vozača kaznili novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B” kategorije u trajanju od mjesec dana'', poručili su u sinoćnjem saopštenju iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Policija je i ovaj put objavila snimku potjere na kojoj, doduše, zbog lošeg kvaliteta snimka, nije vidljivo puno, ali ipak može poslužiti kao upozorenje svima koji su pomišljali na takvo ponašanje u saobraćaju.

/Radio Nova Gradiška/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

29
jan2020

U Srpskoj nema razloga za pani...

Institut za javno zdravstvo RS u saradnji sa resornim ministarstvom i zdravstvenim ustanovama širom...

29
jan2020

Rasvijetljena provala u kuću u...

Rasvijetljeno je krivično djelo ''Teške krađe'' na području Policijske uprave Gradiška, saopšteno je...

29
jan2020

U prošloj godini gradiški vatr...

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška u prošloj godini imali su pune ruke posla. Uku...

29
jan2020

Halo efekat i lažno Sunce

Znam, većini Vas prva asocijacija na zimu jeste snijeg.Kao jedna od posljedica postojanja kristalića...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka