Ljubiša Preletačević Beli je političar u Srbiji kome su specijalizacija ismijavanje izbora ali u svojstvu kandidata. Tako je nakon pobjede na lokalnim izborima u gradiću Mladenovac u Srbiji, sada krenuo u trku za predsjednika Srbije.

Nakon što je Beli sinoć predao potpise RIK-u, poslije nekoliko sati ponovo je pozvan u tu instituciju zbog, kako kažu, spornog naziva "Beli-samo jako", ispred kojeg bi trebalo da stoji "Grupa građana". Ipak, njegova podrška je naglo porasla, pa su osima na ulicama građani odlučili i da djeluju na društvenim mrežama. 

Posebno je došla do izražaja mašta jednog građanina, koji je na fejsbuku predložio da svi uplate tiket na Belog, kvota je hiljadu, a kako on poručuje, ovim će se građani srbije malo opariti, zatvoriti kladionice i poraziti Aleksandar Vučić (SNS).

"Evo predloga za laku kintu svima. SVI uplatimo tiket na crvenu na Ljubiša Preletačević Beli. SVI glasamo za belog. SVI dignemo milionče, usput kao kolateralna šteta AV fejluje, usput zatvorimo sve kladionice (uplatiti po malo u svakoj kladionici kako bismo bili sigurni da sve bankrotiraju istovremeno) . Lovu koju uzmemo kladionicama uplatimo bolnicama i školama, na kraju vratimo penzionerima oteto! Još imaš posle šta da pričaš za troll milenijuma unucima. Ako bi svih 5 miliona koji imaju glas uradilo to, u budžet bi se slilo 40 milijardi evra, taman za ceo plan, plus da zatvorimo ceo spoljni dug!!!"

Hoće li mu ideja uspjeti ne znamo, no, sa sigurnošću znamo da kako se bliži dan odluke za srpske glasače, a sve ovo aludira na to da će ova predizborna trka za predsjednika Srbije biti jedna od najzanimljivijih.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jan2018

Sutra otvaranje kružnog toka u...

KOZARSKA DUBICA - Sutra će biti organizovano zvanično otvaranje kružnog toka u centru grada čiju je...

17
jan2018

Počinje završnica, Srbija sa N...

Sinoć su odigrani posljednji mečevi prvog dijela Evropskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj. Ubjedl...

17
jan2018

Imaš dobru ideju? Prijave se n...

Pozivaju se svi zainteresovani sa područja opštine Gradiška za učešće u YEP Inkubatoru poslovnih id...

17
jan2018

Otišao je čarobnjak

Svako ima neke svoje strahove. Neko se boji mraka, neko se boji visine, neko se boji izaći pred tab...