Google upravo testira novo unapređenje svog pregledača Chrome, koje bi korisnicima trebalo da donese mnogo brže pretraživanje interneta.

Nakon narednog ažuriranja, Chrome bi trebalo umnogome da olakša surfovanje korisnicima koji su prinuđeni da koriste internet manje brzine protoka.

Never Slow, kako je novi režim rada nazvan, će omogućiti Chrome-u da, prilikom učitavanja većih stranica, ograniči njihove resurse (skripte, fontove, CSS, slike itd.) na osnovu unaprijed zadatih ograničenja količine podataka koji mogu da budu obrađeni.

U Google-u tvrde da bi ovakvo "selektivno zaobilaženje" određenih elemenata sajtova koji prevazilaze zadati limit, omogućiti brže učitavanje sadržaja stranica.

Zvanično još uvijek nije saopšteno kada će Never Slow stići na pregledače korisnika, kao ni koliko će u praksi zasita doprinijeti boljem i bržem iskustvu u radu.

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
maj2019

Uskoro ''Prvi gradiški noćni c...

Nakon organizacije trećeg polumaratona i prve humanitarne trke na pet kilometara, Atletsko rekreativ...

24
maj2019

Poznati regionalni putopisac s...

Jedan od najvećih regionalnih putopisaca će poslije pređenih preko 40 zemalja svijeta i pet kontinen...

24
maj2019

Gradišci...

Stari grade na brodu od Save...

24
maj2019

Policijaska akcija u Prnjavoru...

U akciji "Polo", koju su zajedničkim snagama izveli pripadnici policijskih stanica Prnjavor i Laktaš...