1964 Objavljeno 14 april 2019 Autor: Bojan Trgić

Danas je u Gradišci održan 10. po redu „Tuning show Taxi-bar Gradiška", koji je pored lošeg vremena bio izuzetno posjećen i opravdao epitet jedne od ozbiljnijih manifestacija na području ovog grada.

Ove godine Tuning show je okupio oko stotinjak takmičara, i oko 1 500 posjetilaca, a održavala su se takmičenja u kategorijama, stajling, DB, mjerenje glasnoće muzike i Sexy car wash.

Jedna od glavnih organizatora ove manifestacije Radmila Radović ističe da im je ovaj posao počeo iz ljubavi a sada je prerastao u rutinu prožetu zaista pravim zadovoljstvom.

„Ovo je ljubilarno deseto izdanje ove manifestacije, gdje smo pored kiše uspjeli da održimo maskimalan nivo ozbiljnosti. Nas desetak radi na ovom projektu i sve je počelo iz ljubavi prema automobilima“,

Kao i prethodnih godina, i ove godine Tuning show je okupio takmičare iz regiona. Tako nam se prestavio Mateo Gašparović, predstavnik kluba auto kluba Ivanić iz Ivanić Grada, čiji klub broji oko 45 članova i oko 30 automobila.

„Imamo rejs luk, rejs car i svašta nudimo. Počeli smo s radom tamo negdje 2012. i evo ovo nam je peti put da smo ovdje na u Gradišci na ovoj manifestaciji. Sada smo planirali da pored revijalnog dijela posjetimo i grad, jer smo čuli da je interesantan.“

Ne sumnjamo da je ekipa iz Ivanić Grada uživala u Gradišci, a upravo iz našeg grada dolazi Branislav Kovačić, koji se dugo godina takmiči na raznim tjunig show-ovima širom Bosne i Hercegovine. Ovaj put se predstavio sa C klasom Mercedes 190.

„Do sada sam se takmičio sa E klasom s kojom sam osvojio devet pehara, a prve godine sam sad s ovim autom. Ovaj put ću pokušati da se takmičim za nagradu „Street style“ ili „Beginer style“.“

Bez obzira na stilove i kišu, ljubilarni 10. "Tunign show Taxi-bar Gradiška" je opravdao očekivanja. Posjetioci su uživali u zvucima GTI-a, poziranju hostesa, automobilima sa najglasnijim zvučnicia. Sigurno je da je ova manifestacija postala brend na ovim prostorima, što pokazuje i njegova današnja posjećenost.