Počevši od danas, Viber paket stikera Grada Banjaluka biće dostupan za besplatno preuzimanje u naredna tri mjeseca.

Grad Banjaluka i kompanija Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama – kao i turistima – sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad iz BiH.

– Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada – a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posjetiocima da izraze svoju ljubav i osjećanja prema Banjaluci – rekli su u Gradskoj upravi.

Naglasili su da je uz Viber stikere, Banjaluka prva u Republici Srpskoj i BiH i jedan od prvih gradova u regiji koji je pokrenuo vlastitu Viber zajednicu – preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vijestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banjeluke.

Gradonačelnik Igor Radojičić kazao je da se Banjaluka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

– Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rješenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banjuluku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posjetioce – zaključio je Radojičić.

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju, u vremenu iza nas, postao je mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmjenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih brendova, institucija i lokalnih organizacija.

– Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banjaluka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije. Ove šarmantne Viber naljepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu u Bosni i Hercegovini koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji – i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dijele ljubav prema Banjaluci gdje god se nalazili u svijetu – izjavila je Daniela Ivanova, direktorica Vibera za poslovni razvoj u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Stikiere Banjaluke možete bespaltno preuzeti OVDJE.

/Srpskainfo/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

12
nov2019

Promocija romana "DIgital...

Promocija knjige "Digitalni anđeo" autora novinara Vanje Eleza. Digitalni anđeo, poslednje biblijsko...

12
nov2019

Promocija knjige Nenada Andrić...

Udruženje svetogoraca "Sveti Sava" Republike Srpske, organizuje predstavljanje dve divne knjige, aut...

12
nov2019

Pomozimo teško bolesnoj samohr...

Piše Snježana Plavšić-Đurović...

12
nov2019

Hranitelj porodice u zatvoru z...

Zbog tri metra drveta za ogrev koje je usjekao u državnoj šumi, Fikret Dedić, nezaposleni demobilisa...