Jankovic

Posljednja igra kultnog serijala ''Football Manager 2019'' ostvarila je najbolje prodajne rezultate u istoriji franšize.

Tako je FM 2019, voljeli ga vi ili ne, najprodavaniji FM svih vremena. Rezultati su ohrabrujući s obzirom na to da bismo uskoro trebali saznati i više detalja u vezi nadolazećeg nastavka.

U maju ove godine FM 2019 je već skinuo jedan rekord. Naime, istovremeno ga je igralo više od 70 hiljada igrača, što je porast od čak 40 odsto u odnosu na godinu prije, a to je ujedno i rekord serijala.

Prema službenim podacima, FM 2019 je s dva miliona prodanih primjeraka na svim platformama postavio novi rekord i najprodavanija je igra dugotrajne franšize.

Uvijek su lijepe vijesti kada se širi baza virtualnih menadžera, iako vjerovatno sam kvalitet igre i nema toliko veze sa sjajnim prodajnim rezultatima. Svako ima svoj omiljeni FM, a igrači se lakše vežu uz neke starije modele.

Međutim, za razliku od prošlih vremena, FM 2019 je dostupan i na Nintendo Switchu te za Windows i MacOS operativne sisteme. Veliki posao odradile su i zvijezde poput Antoana Grizmana koje često na društvenim mrežama stavljaju slike kako igraju kultnu igricu.

/Index.hr/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

02
apr2020

Preduzeće PMP ''Jelšingrad'' d...

Preduzeće PMP ''Jelšingrad'' Gradiška danas je Gradskoj upravi Gradiška doniralo 5000 medicinskih ma...

02
apr2020

Prvi registrovani slučaj u Gra...

Epidemiološka situacija na području Gradiške je pod kontrolom, izjavila je danas načelnik Higijensk...

02
apr2020

Dojčinović: Potrebna pomoć drž...

Predsjednik Udruženja voćara Republike Srpske Dragoja Dojčinović naveo je da im je u vezi sa situac...

02
apr2020

Odluka o vanrednom stanju sutr...

Vijeće naroda Republike Srpske obavijestilo je Narodnu skupštinu Srpske da su klubovi delegata u Vij...