Posljednja igra kultnog serijala ''Football Manager 2019'' ostvarila je najbolje prodajne rezultate u istoriji franšize.

Tako je FM 2019, voljeli ga vi ili ne, najprodavaniji FM svih vremena. Rezultati su ohrabrujući s obzirom na to da bismo uskoro trebali saznati i više detalja u vezi nadolazećeg nastavka.

U maju ove godine FM 2019 je već skinuo jedan rekord. Naime, istovremeno ga je igralo više od 70 hiljada igrača, što je porast od čak 40 odsto u odnosu na godinu prije, a to je ujedno i rekord serijala.

Prema službenim podacima, FM 2019 je s dva miliona prodanih primjeraka na svim platformama postavio novi rekord i najprodavanija je igra dugotrajne franšize.

Uvijek su lijepe vijesti kada se širi baza virtualnih menadžera, iako vjerovatno sam kvalitet igre i nema toliko veze sa sjajnim prodajnim rezultatima. Svako ima svoj omiljeni FM, a igrači se lakše vežu uz neke starije modele.

Međutim, za razliku od prošlih vremena, FM 2019 je dostupan i na Nintendo Switchu te za Windows i MacOS operativne sisteme. Veliki posao odradile su i zvijezde poput Antoana Grizmana koje često na društvenim mrežama stavljaju slike kako igraju kultnu igricu.

/Index.hr/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
avg2019

Šahisti u Republici Srpskoj ig...

Podjela na bolje i lošije u savremenom sportu se vrši duelima i rezultatima tih duela, gdje su pobje...

21
avg2019

Lice iz Gradiške lišeno slobod...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicija...

21
avg2019

Deseti rođendan Udruženja ''Mo...

Danas su članovi Udruženja ''Most'' iz Gradiške prošetali kroz grad i pružili priliku sugrađanima da...

21
avg2019

Hapšenje u Gradišci: Oduzeti p...

Prilikom kontrole Volva njemačkih registarskih tablica službenici Jedinice granične policije Gradišk...