Posljednja igra kultnog serijala ''Football Manager 2019'' ostvarila je najbolje prodajne rezultate u istoriji franšize.

Tako je FM 2019, voljeli ga vi ili ne, najprodavaniji FM svih vremena. Rezultati su ohrabrujući s obzirom na to da bismo uskoro trebali saznati i više detalja u vezi nadolazećeg nastavka.

U maju ove godine FM 2019 je već skinuo jedan rekord. Naime, istovremeno ga je igralo više od 70 hiljada igrača, što je porast od čak 40 odsto u odnosu na godinu prije, a to je ujedno i rekord serijala.

Prema službenim podacima, FM 2019 je s dva miliona prodanih primjeraka na svim platformama postavio novi rekord i najprodavanija je igra dugotrajne franšize.

Uvijek su lijepe vijesti kada se širi baza virtualnih menadžera, iako vjerovatno sam kvalitet igre i nema toliko veze sa sjajnim prodajnim rezultatima. Svako ima svoj omiljeni FM, a igrači se lakše vežu uz neke starije modele.

Međutim, za razliku od prošlih vremena, FM 2019 je dostupan i na Nintendo Switchu te za Windows i MacOS operativne sisteme. Veliki posao odradile su i zvijezde poput Antoana Grizmana koje često na društvenim mrežama stavljaju slike kako igraju kultnu igricu.

/Index.hr/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
okt2019

U OŠ ''Vasa Čubrilović'' održa...

U cilju sprečavanja maloljetničke delikvencije i vršnjačkog nasilja, policijski službenici Policijsk...

23
okt2019

Jedna osoba poginula u saobrać...

Jutros se u 9 časova na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška, na raskrsnici ulica Preobražensk...

23
okt2019

Ovo su cijene mjesečnih karata...

Izmjenama i dopunama Zakona o javnim putevima, koji je usvojila Narodna skupština, vozače na auto-pu...

23
okt2019

Stravičan sudar na putu Dubica...

U stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Kozarske Dubice poginula je jedna osoba, a če...