Jankovic

Korisnicima vibera su odnedavno dostupni besplatni ''Gradiška stikeri'' koje su izradili učenici  Osnovne škole ''Vasa Čubrilović''. Zahvaljujući Teodori, Anastasiji, Irini i Almi ,učenicama šestog razreda, svako kome je Gradiška draga i zanimljiva , sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Ukupno ima 18 viber stikera.

Poziv da učestvuju u ovoj aktivnosti, izradi viber stikera, OŠ ''Vasa Čubrilović'' dobila je od Gradske uprave odnosno Odjeljenja za društvene djelatnosti. Nastavnik likovne kulture Milovna Čikić o tome je obavijestio sve učenike, ali su najviše interesovanja pokazali učenici šestih razreda. ''Na njihovu i našu radost stikeri su izabrani u mogu se koristiti'', istakao je Čikić.

Možete ih preuzeti OVDJE.

''Ja nisam ni znao ko su autori jer nisam učestvovao u ocjenjivanju radova već su o tome odlučivali predstavnici Gradske uprave. Ja sam se obradovao zbog toga što su viber stikeri naših učenika izabrani. Dok su radili na izradi ja sam učenike usmjeravao i pokazivao im neke stikere koji su rađeni za druge gradove, te sam im rekao da se mogu time poslužiti. Meni je tad bilo dosta zanimljivih radova, a nisam im ništa htio sugerisati. Onaj ko se zaista potrudio njegov rad je izabran'', rekao je Milovan Čikić, nastavnik likovne kulture.

/MM/gradiska.tv/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

02
apr2020

Preduzeće PMP ''Jelšingrad'' d...

Preduzeće PMP ''Jelšingrad'' Gradiška danas je Gradskoj upravi Gradiška doniralo 5000 medicinskih ma...

02
apr2020

Prvi registrovani slučaj u Gra...

Epidemiološka situacija na području Gradiške je pod kontrolom, izjavila je danas načelnik Higijensk...

02
apr2020

Dojčinović: Potrebna pomoć drž...

Predsjednik Udruženja voćara Republike Srpske Dragoja Dojčinović naveo je da im je u vezi sa situac...

02
apr2020

Odluka o vanrednom stanju sutr...

Vijeće naroda Republike Srpske obavijestilo je Narodnu skupštinu Srpske da su klubovi delegata u Vij...