Finalista zabavnog programa „Nikad nije kasno“ koji je pjevačkim umijećem oduševio region, Milenko Pavlović, predsjednik Gradske skupštine Gradiška poznat po nadimku Miler, ravnopravno se pojavljuje u tri uloge.

Političkim izjavama iz pozicije predsjednika gradske uprave, pridružio je prošlog vikenda pjevačku na “Festivalu zanatskog piva” i fudbalsku u dresu “Slobode” iz Donjih Podgradaca, gdje je nastupio za tim veterana.

-U kopačakma se osjećam odlično, svoj na svome terenu, na pjevačkoj sceni kao riba u vodi, a za govornicom u Gradskoj skupštini kao odgovoran političar posvećen napretku mjesta u kojem živim – kazao nam je Milenko Pavlović Miler. On na julskim vrućinama radi neumorno, danju i noću, na tri “fronta” a popularnost koju je stekao uopšte ga nije promijenila.

– Imam ja vremena i za odmor i opuštanje. Svi moji poslovi zapravo su zabavni i djeluju relaksirajuće na mene, a vjerovatno i na druge. Imam vremena i za kafu sa prijateljima, svima sam dostupan u svakom trenutku. Rado razgovaram o politici, ali još radije o muzici i sportu – rekao nam je Pavlović koji je nadimak dobio davno, u djetinjstvu kada je na utakmicama oponašao bivšeg njemačkog fudbalera Gerda Milera.

/Srpskainfo/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

20
jul2019

Počeli “Dani dijaspore” u Dubr...

Trodnevna manifestacija “Dani dijaspore” počela je nastupom kulturno-umjetničkih društava na stadion...

20
jul2019

Drugi Pub kviz u Gradišci iz p...

Zapisi iz svakodnevice jednog namćora (osjetljivog na zvuke) - dan tristo šesti.

19
jul2019

U Podgradcima grad napravilo u...

U posljednje vrijeme Gradiška se suočava sa sve češćim naletima nevremena koje za sobom ostavlja ozb...

19
jul2019

Srpčanin počinio krađu i tešku...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 18.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Ban...