1238 Objavljeno 08 jul 2019 Autor: Micro Mreza

Finalista zabavnog programa „Nikad nije kasno“ koji je pjevačkim umijećem oduševio region, Milenko Pavlović, predsjednik Gradske skupštine Gradiška poznat po nadimku Miler, ravnopravno se pojavljuje u tri uloge.

Političkim izjavama iz pozicije predsjednika gradske uprave, pridružio je prošlog vikenda pjevačku na “Festivalu zanatskog piva” i fudbalsku u dresu “Slobode” iz Donjih Podgradaca, gdje je nastupio za tim veterana.

-U kopačakma se osjećam odlično, svoj na svome terenu, na pjevačkoj sceni kao riba u vodi, a za govornicom u Gradskoj skupštini kao odgovoran političar posvećen napretku mjesta u kojem živim – kazao nam je Milenko Pavlović Miler. On na julskim vrućinama radi neumorno, danju i noću, na tri “fronta” a popularnost koju je stekao uopšte ga nije promijenila.

– Imam ja vremena i za odmor i opuštanje. Svi moji poslovi zapravo su zabavni i djeluju relaksirajuće na mene, a vjerovatno i na druge. Imam vremena i za kafu sa prijateljima, svima sam dostupan u svakom trenutku. Rado razgovaram o politici, ali još radije o muzici i sportu – rekao nam je Pavlović koji je nadimak dobio davno, u djetinjstvu kada je na utakmicama oponašao bivšeg njemačkog fudbalera Gerda Milera.

/Srpskainfo/