Finalista zabavnog programa „Nikad nije kasno“ koji je pjevačkim umijećem oduševio region, Milenko Pavlović, predsjednik Gradske skupštine Gradiška poznat po nadimku Miler, ravnopravno se pojavljuje u tri uloge.

Političkim izjavama iz pozicije predsjednika gradske uprave, pridružio je prošlog vikenda pjevačku na “Festivalu zanatskog piva” i fudbalsku u dresu “Slobode” iz Donjih Podgradaca, gdje je nastupio za tim veterana.

-U kopačakma se osjećam odlično, svoj na svome terenu, na pjevačkoj sceni kao riba u vodi, a za govornicom u Gradskoj skupštini kao odgovoran političar posvećen napretku mjesta u kojem živim – kazao nam je Milenko Pavlović Miler. On na julskim vrućinama radi neumorno, danju i noću, na tri “fronta” a popularnost koju je stekao uopšte ga nije promijenila.

– Imam ja vremena i za odmor i opuštanje. Svi moji poslovi zapravo su zabavni i djeluju relaksirajuće na mene, a vjerovatno i na druge. Imam vremena i za kafu sa prijateljima, svima sam dostupan u svakom trenutku. Rado razgovaram o politici, ali još radije o muzici i sportu – rekao nam je Pavlović koji je nadimak dobio davno, u djetinjstvu kada je na utakmicama oponašao bivšeg njemačkog fudbalera Gerda Milera.

/Srpskainfo/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
sep2019

Torpedu derbi uz 11 žutih kart...

Minulog vikenda u Područnoj ligi Gradiška na rasporedu su bili mečevi šestog kola.

23
sep2019

Predsjednik FS RS Mile Kovačev...

Čitav život radio sam po propisima i pravilima, a tako će biti i ubuduće. Neću napustiti mjesto pred...

23
sep2019

Zbog alkohola policajci u Grad...

Na području Policijske uprave Gradiška tokom vikenda realizovana je akcija pojačane kontrole saobrać...

23
sep2019

Domaćin FK ''Republika Srpska'...

Na imanju Srpske bratske pomoći nedaleko od Čikaga domaćin 27. „Srbijede“, Fudbalski klub „Republika...