Visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Valentina Incka domaći političari optužuju za pristrasnost i prozivaju ga za veliku platu, ali kada je u pitanju Inckovo ponašanje na putu – e, tu bi svi trebalo da uče od njega.

 

Austrijski diplomata našao se, kao i drugi vozači, u koloni vozila na mostu u Gradiški, na granici između BiH i Hrvatske. Kako su nam ispričali očevici, Incku nije palo na pamet da radi ono što svaki dan na drumovima viđamo od domaće političke svite – da pretiče, zloupotrebljava diplomatske tablice, a što je najzanimljivije – navodno je sam svoj vozač.

Čak je izašao iz automobila da kamerom na mobilnom telefonu zabilježi gužve koje vozačima stvaraju ogromne probleme i nervozu.

Istina, propisi ne dozvoljavaju nikom preticanje na mostu, ali smo sigurni da to ne važi za domaće političke lidere i njihove saradnike.

/Srpska info/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

Prijavi se na Mural kamp ''Kad...

Voliš li koristiti boje i kistove kako bi iskomunicirao/la važne poruke?

21
okt2019

Foto dana: U Gradišci izmjeren...

Danas je u Republici Srpskoj bilo sunčano vrijeme, a zabilježene su, za ovo doba godine, veoma viso...

21
okt2019

"Onomatobleja Show"...

Da li su Srbi samo hrabri i rodoljubivi, Bošnjaci samo dobroćudni i gostoljubivi, a Hrvati kulturni...

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...