Nagradna igra Vlade Republike Srpske i Udruženje ekonomista “SWOT” "Deset računa izbroji i stan osvoji" večeras je izvukla svog drugog dobitnika stana od 60 kvadrata u Banjaluci.

Dobitnica stana je Gordana Starčević. Pored stana dijelile su se i druge nagrade, od kojih su dvije otišle u Gradišku. U pitanju su poklon bonovi kompanije M-tel, od kojih je 500KM poklon bon osvojio Ljubiša Mirjanić, a poklon bon od 2000KM osvojio je Mihajlo Matavulj.

Za učestvovanje u nagradnoj igri je neophodno poslati 10 fiskalnih računa bilo koje vrijednosti izdatih u Republici Srpskoj. Učestvovati mogu svi građani Bosne i Hercegovine, ali je važno da je račun izdat u Republici Srpskoj. Validni računu su računi od 1. juna i oni koji na sebi imaju pečat Poreske uprave Republike Srpske. Pored računa mogu se slati slipovi kartica. Račune možete besplatno poslati u bilo kojoj poslovnici Pošte Republike Srpske.

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

"Onomatobleja Show"...

Da li su Srbi samo hrabri i rodoljubivi, Bošnjaci samo dobroćudni i gostoljubivi, a Hrvati kulturni...

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...

21
okt2019

Radi se na identifikaciji lica...

Policija preduzima radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave da je na džamiji u Kozarskoj Dubici...

21
okt2019

Almasa Asanov pronađena u Grad...

Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Pridjela Gornjeg, čiji je nestanak prijavljen 16. oktobra, pronađ...