Muškarci koji žele da se više dopadnu ženama mogli bi da ukradu neke ideje koje je sajt "Brajtsajd" rangirao kao poželjne u osvajanju. Evo šta savetuje:

* Puštajte bradu. Naučnici su sproveli istraživanje u kojem su žene ocjenjivale muškarce. Između obrijanih i neobrijanih, birale su uglavnom one sa gustom bradom, što je povezano sa muževnošću.

* Smijte se. Žene vole kada muškarci imaju stidljiv, neusiljen smiješak, a ne širok i glasan, jer suzdržanost tumače kao mačoizam.

* Kupite ljubimca. Žene "padaju" na muškarce sa ljubimcima, naročito nekim lijepim psima, jer smatraju da će oni umjeti da brinu i o njima i o djeci.

* Svirajte neki instrument. Tokom jednog istraživanja trojica muškaraca su zaustavljala prolaznice i tražila im broj telefona. Jedan je bio praznih ruku, drugi je imao sportsku torbu, a treći muzički instrument. Na kraju eksperimenta, ubjedljivo najviše brojeva prikupio je frajer sa instrumentom.

* Humor je seksi. Studije pokazuju da su žene voljnije da se ponovo vide sa muškarcima koji su na prvom sastanku bili duhoviti nego sa onima koji su pametovali ili se pravili važni.

nezavisne.com

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
avg2019

Šahisti u Republici Srpskoj ig...

Podjela na bolje i lošije u savremenom sportu se vrši duelima i rezultatima tih duela, gdje su pobje...

21
avg2019

Lice iz Gradiške lišeno slobod...

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 20.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicija...

21
avg2019

Deseti rođendan Udruženja ''Mo...

Danas su članovi Udruženja ''Most'' iz Gradiške prošetali kroz grad i pružili priliku sugrađanima da...

21
avg2019

Hapšenje u Gradišci: Oduzeti p...

Prilikom kontrole Volva njemačkih registarskih tablica službenici Jedinice granične policije Gradišk...