Muškarci koji žele da se više dopadnu ženama mogli bi da ukradu neke ideje koje je sajt "Brajtsajd" rangirao kao poželjne u osvajanju. Evo šta savetuje:

* Puštajte bradu. Naučnici su sproveli istraživanje u kojem su žene ocjenjivale muškarce. Između obrijanih i neobrijanih, birale su uglavnom one sa gustom bradom, što je povezano sa muževnošću.

* Smijte se. Žene vole kada muškarci imaju stidljiv, neusiljen smiješak, a ne širok i glasan, jer suzdržanost tumače kao mačoizam.

* Kupite ljubimca. Žene "padaju" na muškarce sa ljubimcima, naročito nekim lijepim psima, jer smatraju da će oni umjeti da brinu i o njima i o djeci.

* Svirajte neki instrument. Tokom jednog istraživanja trojica muškaraca su zaustavljala prolaznice i tražila im broj telefona. Jedan je bio praznih ruku, drugi je imao sportsku torbu, a treći muzički instrument. Na kraju eksperimenta, ubjedljivo najviše brojeva prikupio je frajer sa instrumentom.

* Humor je seksi. Studije pokazuju da su žene voljnije da se ponovo vide sa muškarcima koji su na prvom sastanku bili duhoviti nego sa onima koji su pametovali ili se pravili važni.

nezavisne.com

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
dec2019

Film "Djeca Kozare"...

Režiser Lordan Zafranović izjavio je da je potpuno razočaran što Filmski centar Srbije treći put ni...

13
dec2019

Inspekcija zabranila rad FSRS,...

Republička uprava za inspekcijske poslove Republike Srpske zabranila je rad Fudbalskom savezu RS ka...

13
dec2019

Traga se za izvršiocem: Velika...

Policijskoj stanici Gradiška, 13.12.2019. godine oko 03,45 časova prijavljeno je da je u mjestu Donj...

13
dec2019

Podmetnut eksploziv u Utopiji

Policijskoj stanici Gradiška, 13.12.2019. godine u jutarnjim časovima, prijavljeno je da je u Gradiš...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka