Danas je u Republici Srpskoj bilo sunčano vrijeme, a zabilježene su, za ovo doba godine, veoma visoke temperature vazduha.

Na satu u Gradišci danas se moglo vidjeti da je temperatura vazduha iznosila čak 30 stepeni.

Prognoza vremena za sutra  22. 10. 2019. godine:

Preovladavaće malo do umjereno oblačno, pretežno sunčano i dalje toplo za ovo doba godine. Na jugu sunčano uz malu oblačnost

Ujutro malo do umereno oblačno sa maglom ili niskom oblačnošću po pojedinim riječnim dolonama, u Hercegovini vedro. Tokom dana pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost i dalje toplo za ovo doba godine. Vjetar slab i promjenljiv u Hercegovini slab do umjeren, zapadnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 8°C do 14°C, na planinama oko 3°C. Najviša dnevna od 21°C do 27°C, na planinama oko 19°C.

U srijedu(23.10): Ujutro malo do umereno oblačno sa maglom oko rijeka i po kotlinama, a tokom dana pretežno sunčano uz malu ili umerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, na planinama oko 4°C. Najviša dnevna od 22°C do 28°C, na planinama oko 19°C.

U četvrtak(24.10): Ujutro pretežno vedro, nakratko tokom jutra oko rijeka moguća magla, a tokom dana sunčano sa malo oblaka i dalje sa temperaturom iznad prosjeka za ovo doba godine. Jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, na planinama oko 5°C. Najviša dnevna od 23°C do 29°C, na planinama oko 20°C.

U petak(25.10.): U jutarnjim časovima vedro sa maglom po pojedinim riječnim dolinama, a tokom dana sunčano uz malu, lokalno i umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 6°C do 12°C, na planinama oko 3°C. Najviša dnevna od 20°C do 26°C, na planinama oko 17°C.

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
nov2019

Srpčanka Sara Lakić: Parče sre...

Svaki mladi čovjek trebalo bi prvo da se potrudi da u svojoj zemlji pronađe parče hljeba i sreće, pa...

13
nov2019

Akcija PU Gradiška: Sankcionis...

Od ukupnog broja kontrolisanih učesnika u saobraćaju, 37% prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja.

13
nov2019

KMF ''Boračka'' pobjedom ispis...

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se n...

13
nov2019

U Gradišci se otvaraju dva nov...

Grad Gradiška je postao zaista interesantan trgovcima, pa su se mnoge kompanije upravo odlučile da n...