2720 Objavljeno 31 mart 2020 Autor: Micro Mreza

SFR Jugoslavija koju su političari rastočili, korona je sastavila i obojila u crveno, pojasnio je za Srpskainfo Mićo Lukić, trgovac iz Gradiške koji je na biblord pored magistralnog puta postavio geografsku kartu bivše države. Naslov je ''Zajedno protiv korone''.

 

''Htio sam poslati jasnu poruku da zajednička patnja, problem, nevolja ujedinjuju ljude, da jedni drugima pomažu ne hajući za granice i prepreke. Mi, od Triglava do Đevđelije koji imamo zajedničku prošlost, koji jedni druge razumijemo, imamo identične navike i sklonosti, sve više shavtamo da imamo zajedničkog neprijetelja i da se moramo zajednički boriti. Naša solidarnost je nadvaladala razlike, a to je dobro i poučno za vrijeme nakon korone'', rekao je Lukić.

 
Bilbord sa ''crvenom'' Jugom kod stanovnika Gradiške i putnika, izazvao je veliku pažnju.
 
Njihova razmišljanja i stavovi, sasvim se uklapaju, oni su podudarni sa porukom Miće Lukića koji, često koristi bilborde da iskaže svoj stav na aktuelne teme. Tako je i sada učinio uvjeren da će virus proći, posustati ali da dobre postupke ljudi treba čuvati, njegovati i na njima graditi srećniju budućnost.
 
/Srpskainfo/