652 Objavljeno 26 maj 2018 Autor: Micro mreža

Camila Cabello je obradovala mnogobrojne fanove novim video spotom koji je u formi mini filma snimila za svoj aktuelni singl “Havana”. Ovu pjesmu uradila je u saradnji sa reperom Young Thugom.

Nakon urnebesne uvodne sekvence koja parodira popularne latinske tevenovele, u kome se uz Camilu pojavljuju latinski superstarovi LeJuan James i Noah Centineo, kreće igrani dio spota u kome su CamilaYoung Thug i grad Havana, glavni protagonisti.

Reditelj ovog zabavnog spota je Dave Meyers, (Katty Perry, Kendrick Lamar, SZA, Rihanna…), pa nema sumnje da će ovo biti još jedan pun pogodak za mladu pjevačicu.

Singl “Havana” još pojačao iščekivanje njenog debi albuma, “The Hurting. The Healing.The Loving” koga je, nekadašnja članica Fifth Harmony, realizovala krajem prošle godine.

Osim toga, interesantno je što se u spotu pojavljuje i jutjuberka Lele Pons a poruka videa je jasna – napišite sami svoju životnu priču, da ne biste živeli u nečijoj. “Havana” je pjesma koja je inače predstavljena još u avgustu, a našla se na prvom albumu Camile koji je izašao pred kraj prošle godine.