Camila Cabello je obradovala mnogobrojne fanove novim video spotom koji je u formi mini filma snimila za svoj aktuelni singl “Havana”. Ovu pjesmu uradila je u saradnji sa reperom Young Thugom.

Nakon urnebesne uvodne sekvence koja parodira popularne latinske tevenovele, u kome se uz Camilu pojavljuju latinski superstarovi LeJuan James i Noah Centineo, kreće igrani dio spota u kome su CamilaYoung Thug i grad Havana, glavni protagonisti.

Reditelj ovog zabavnog spota je Dave Meyers, (Katty Perry, Kendrick Lamar, SZA, Rihanna…), pa nema sumnje da će ovo biti još jedan pun pogodak za mladu pjevačicu.

Singl “Havana” još pojačao iščekivanje njenog debi albuma, “The Hurting. The Healing.The Loving” koga je, nekadašnja članica Fifth Harmony, realizovala krajem prošle godine.

Osim toga, interesantno je što se u spotu pojavljuje i jutjuberka Lele Pons a poruka videa je jasna – napišite sami svoju životnu priču, da ne biste živeli u nečijoj. “Havana” je pjesma koja je inače predstavljena još u avgustu, a našla se na prvom albumu Camile koji je izašao pred kraj prošle godine.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
nov2019

Derbi: Futsaleri ''Boračke'' i...

Nakon dva odigrana kola u Drugoj futsal ligi Republike Srpske, grupa zapad, na red je došao prvi sud...

21
nov2019

''Zimski grad'' i poznati izvo...

Otvaranje ovogodišnje ''Gradiške zime'' planirano je 15. decembra uz koncert Amadeus benda, a svečan...

21
nov2019

Policijska uprava Gradiška obi...

Pripadnici Policijske uprave Gradiška, danas su na prigodan način obilježili Krsnu slavu Ministarstv...

21
nov2019

LVS "Most" vas poziv...

Već 10 godina radimo na osnaženju mladih i podstičemo ih na kreativno razmišljaje i izražavanje. U i...