Camila Cabello je obradovala mnogobrojne fanove novim video spotom koji je u formi mini filma snimila za svoj aktuelni singl “Havana”. Ovu pjesmu uradila je u saradnji sa reperom Young Thugom.

Nakon urnebesne uvodne sekvence koja parodira popularne latinske tevenovele, u kome se uz Camilu pojavljuju latinski superstarovi LeJuan James i Noah Centineo, kreće igrani dio spota u kome su CamilaYoung Thug i grad Havana, glavni protagonisti.

Reditelj ovog zabavnog spota je Dave Meyers, (Katty Perry, Kendrick Lamar, SZA, Rihanna…), pa nema sumnje da će ovo biti još jedan pun pogodak za mladu pjevačicu.

Singl “Havana” još pojačao iščekivanje njenog debi albuma, “The Hurting. The Healing.The Loving” koga je, nekadašnja članica Fifth Harmony, realizovala krajem prošle godine.

Osim toga, interesantno je što se u spotu pojavljuje i jutjuberka Lele Pons a poruka videa je jasna – napišite sami svoju životnu priču, da ne biste živeli u nečijoj. “Havana” je pjesma koja je inače predstavljena još u avgustu, a našla se na prvom albumu Camile koji je izašao pred kraj prošle godine.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

16
sep2019

Srebro i bronza za devetogodiš...

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević odličnom igrom na Svjetskom prvenstvu (CHAMPIONS BOWL 2019...

16
sep2019

Republika Srpska dobila prvog...

3x3 Republika Srpska i Košarkaški Savez Republike Srpske bili su organizatori finalnog turnira 3x3 l...

16
sep2019

Vrijeđao policajce u Srpcu, pa...

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirana su...

16
sep2019

Obilježen Dan 16. Krajiške mot...

U Mašićima kod Gradiške juče je obilježeno 28 godina od osnivanja 16. Krajiške motorizovane brigade...