Juče je u Gradišci održan drugi po redu humanitarni turnir "Pikado iz bloka" u kafe baru "Naš kafić" koji je realizovala humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" za pomoć višečlanim porodicama sa četvoro i više djece.

Turnir je trajao 8 časova, a na samom turniru je učestvovalo je 46 igrača  kao i mnogobrojna publika koja je došla da isprati ovaj događaj i da svojim prisustvom podrži ovu humanitarnu akciju.

Najbolji na turniru u neizvjesnoj i odličnoj zadnjoj partiji bili su  Saša Vrljanović  koji je osvojio prvo mjesto, a potom  Aleksandar Trkulja  koji je osvojio drugo mjesto i  Boris Kerkez  koji je osvojio treće mjesto.

Ukupno je prikupljeno 1504,85 KM koje će biti uplaćene na račun humanitarne organizacije "Srbi za Srbe", koja za cilj ima da i ove godine pomogne jednu višečlanu porodicu sa prostora grada Gradiška.

Ovo nam je druga akcija u toku ove godine, a prošle godine smo takođe imali dvije humanitarne akcije a to su "Pikado iz bloka" kao i naš najveći projekat "Trojka iz bloka" koji planiramo i ove godine da realizujemo kako bismo obezbijedili novčana sredstva za pomoć ugroženim porodicama sa prostora našeg grada.  Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima, našim sugrađanima, prijateljima kao i svim ostalim ljudima koji su pomogli ovaj događaj. Poručuju iz organizacije "Srbi za Srbe".

Pored mnogobrojnih učesnika i donatora, humanitarni projekat "Pikado iz bloka" podržale su i kompanije "AluProx" iz Gradiške koja je već nebrojeno puta pomagala događaje organizacije "Srbi za Srbe" kao i kompanija "Carlsberg Srbija - Lav pivo".

Više o humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe" možete pročitati na linkovima: 

Srbi za Srbe
Trojka iz bloka

/Gin.ba/

TAGS:

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

24
apr2019

Najmlađi grad u Republici Srps...

Istorija same Gradiške izdvaja se kao značajna.

24
apr2019

Danas se ne očekuje veća gužva...

Na graničnom prelazu u Gradišci se tokom današnjeg dana ne očekuje veće zadržavanje vozila, pa se sa...

23
apr2019

Predsjednik Skupštine Banjaluk...

Danas je predsjednik Skupštine grada Banjaluka gospodin Zoran Talić, došao u posjetu Košarkaškom klu...

23
apr2019

Uzgoj goveda u sistemu „krava-...

Pored niza poznatih uzgojnih oblika u govedarstvu u Sjedinjenim američkim državama se u poslednje vr...