Devetogodišnjem dječaku Emiru Buzi iz Visokog prošle godine je dijagnostifikovan veoma rijedak oblik raka limfnih žlijezda.

Nakon niza humanitarnih akcija i prikupljanja pomoći za ovog dječaka, te njegovog liječenja, danas stižu lijepe vijesti. Njegov otac Almir Buza, muzičar je na svom Fejsbuk profilu napisao da je Emir dobro, prenosi Crna-hronika.info.

– Dragi naši.. Došao je trenutak koji smo svi željno iščekivali.. Poslije urađene magnetne rezonance, koja je pokazala da je sve uredno, krvni nalazi i mnogobrojni pregledi doktora, možemo dragi naši da potvrdimo i podijelimo srećnu vijest i kažemo da je naš Emir dobro. Hvala Bogu dragom koji je spustio svoju milost i hvala svima Vama divnim i velikim ljudima, koji ste bili uz nas i proživljavali zajedno sa našim Emirom teške dane. Molimo dragog Boga da ga čuva kao i svaki put do sada.. slijedeće javljanje je u julu gdje završavamo osnovni dio pregleda. Uz božju pomoć i milost nadamo se najboljem – napisao je.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

26
maj2019

FK ''Laminci'' šampion Opštins...

Fudbaleri Laminaca nakon sedam godina ponovo su postali član Područne lige RS – Gradiška.

25
maj2019

Mali heroj - Leon Radak

''Danas ja i Slobodan Boban Radak slavimo 5 godina braka. 😊 Danas se takođe u svijetu obilježava i d...

25
maj2019

Stihovi i note zažuborili pore...

Poezija nekoliko pjesnika popraćena zvucima frule, pozdravljena apaluzima publike, odzvanjala je kra...

25
maj2019

Naplata putarine po kilometru...

Izgradnja četiri naplatne stanice na autoputu Banjaluka - Gradiška je u završnoj fazi, a zatvoreni s...