Devetogodišnjem dječaku Emiru Buzi iz Visokog prošle godine je dijagnostifikovan veoma rijedak oblik raka limfnih žlijezda.

Nakon niza humanitarnih akcija i prikupljanja pomoći za ovog dječaka, te njegovog liječenja, danas stižu lijepe vijesti. Njegov otac Almir Buza, muzičar je na svom Fejsbuk profilu napisao da je Emir dobro, prenosi Crna-hronika.info.

– Dragi naši.. Došao je trenutak koji smo svi željno iščekivali.. Poslije urađene magnetne rezonance, koja je pokazala da je sve uredno, krvni nalazi i mnogobrojni pregledi doktora, možemo dragi naši da potvrdimo i podijelimo srećnu vijest i kažemo da je naš Emir dobro. Hvala Bogu dragom koji je spustio svoju milost i hvala svima Vama divnim i velikim ljudima, koji ste bili uz nas i proživljavali zajedno sa našim Emirom teške dane. Molimo dragog Boga da ga čuva kao i svaki put do sada.. slijedeće javljanje je u julu gdje završavamo osnovni dio pregleda. Uz božju pomoć i milost nadamo se najboljem – napisao je.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
nov2019

Komentar na Fejsbuku koji je n...

Šaljivi komentar koji je objavila popularna stranica ''Apstraktni vicevi'' nasmijala je cijeli regio...

21
nov2019

Derbi: Futsaleri ''Boračke'' i...

Nakon dva odigrana kola u Drugoj futsal ligi Republike Srpske, grupa zapad, na red je došao prvi sud...

21
nov2019

''Zimski grad'' i poznati izvo...

Otvaranje ovogodišnje ''Gradiške zime'' planirano je 15. decembra uz koncert Amadeus benda, a svečan...

21
nov2019

Policijska uprava Gradiška obi...

Pripadnici Policijske uprave Gradiška, danas su na prigodan način obilježili Krsnu slavu Ministarstv...