U četvrtak na terenima sportskog centra Kovačević u Gradišci odigraće se humanitarni teniski meč za pomoć Dušanu Gajiću.

Publici će se predstaviti Marko Kovačević (ITF Licence), Brane Bjelovuk i jedna od najupsješnijih mladih teniserki u BiH, Tea Kovačević.

Organizatori pozivaju sve humane ljude sa se u što većem broju odazovu ovoj humanitarnoj akciji.

''OBAVJEŠTENJE!! Pozivam sve ljude dobre volje da podrže humanitarnu akciju za našeg Dušana Gajića Gaju. Ideja je da se odigra teniski meč između Marka Kovačevića (ITF LICENCE) i Brane Bjelovuka, uz učešće naše velike mlade teniske nade za koju ste svi već čuli (Tea Kovačević). Meč bi se igrao u četvrtak od 20h do 22h na terenima sportskog centra Kovačević - multifunkcionalna sportska hala, prvo skretanje desno poslije banjalučkog mosta, (ul.Petra Kočića 4).

Za sve goste obezbjeđena je besplatna zakuska i piće. Donatorska kutija organizacije Crvenog krsta će biti stacionirana u sportskoj hali. Gradiška je u proteklom periodu pokazala veliko srce i zajedništvo u ovakvim situacijama, što nas sve treba da čini ponosnim i ohrabruje za buduća vremena. Budimo humani, budimo ljudi, izdvojite malo vremena i podržite naa'', poručuju organizatori.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

18
jun2019

Realizovana akcija za odlazak...

Samo par sati nakon što su objavili da pokreću dvije akcije za volonterku i njenu porodicu, članovi...

18
jun2019

Isporučena pomoć za Stupare iz...

U decembru 2018. godine stigla je još jedna pomoć za porodice u Republici Srpskoj, a ovaj put pomogl...

18
jun2019

Obogaćena pozorišna scena Grad...

Nedavnim formiranjem Javne ustanove „Grad pozorište“, ova umjetnost dobila je važnu ulogu u gradskoj...

18
jun2019

U Kruškiku održano druženje dj...

Kod crkve Svetog Vasilija Ostroškog u Kruškiku danas je održano druženje djece sa poteškoćama u razv...