U četvrtak na terenima sportskog centra Kovačević u Gradišci odigraće se humanitarni teniski meč za pomoć Dušanu Gajiću.

Publici će se predstaviti Marko Kovačević (ITF Licence), Brane Bjelovuk i jedna od najupsješnijih mladih teniserki u BiH, Tea Kovačević.

Organizatori pozivaju sve humane ljude sa se u što većem broju odazovu ovoj humanitarnoj akciji.

''OBAVJEŠTENJE!! Pozivam sve ljude dobre volje da podrže humanitarnu akciju za našeg Dušana Gajića Gaju. Ideja je da se odigra teniski meč između Marka Kovačevića (ITF LICENCE) i Brane Bjelovuka, uz učešće naše velike mlade teniske nade za koju ste svi već čuli (Tea Kovačević). Meč bi se igrao u četvrtak od 20h do 22h na terenima sportskog centra Kovačević - multifunkcionalna sportska hala, prvo skretanje desno poslije banjalučkog mosta, (ul.Petra Kočića 4).

Za sve goste obezbjeđena je besplatna zakuska i piće. Donatorska kutija organizacije Crvenog krsta će biti stacionirana u sportskoj hali. Gradiška je u proteklom periodu pokazala veliko srce i zajedništvo u ovakvim situacijama, što nas sve treba da čini ponosnim i ohrabruje za buduća vremena. Budimo humani, budimo ljudi, izdvojite malo vremena i podržite naa'', poručuju organizatori.

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

23
sep2019

Nikada nije bilo teže biti ota...

Podizanje i vaspitavanje djeteta nikada nije jednostavan posao, ali podizanje i vaspitavanje djeteta...

23
sep2019

Primadone Tanja Bošković i Rad...

Povodom Male Gospojine, krsne slave grada Gradiška, dive srpskog glumišta Tanja Bošković i Rada prir...

23
sep2019

U Minhenu na Isaru radi paša i...

Guten Tag. Wie geht es dir?

23
sep2019

Grobari vrijeđali Marina

Navijači Partizana skandalozno su vrijeđali kapitena Crvene zvezde tokom vječitog derbija.