Poznati gradiški fotograf  Miodrag Cofa Živanović za božićne i novogodišnje praznike bio je angažovan kao Djeda Mraz u gradiškom vrtiću „Lepa Radić“. Od honorara koji su zaradili on kao Djed Mraz i njegov saradnik fotograf odlučio je da ispuni neke od želja koje su poželjeli tada mališani, ovaj put ne kao Djed Mraz već kao neko ko mnogo voli djecu i ko želi da im svojim skromnim doprinosom pomogne u učenju i igri.

„Smatram da nema ništa ljepše na svijetu od dječijeg osmijeha, i da opet ponovim da su ona naše najveće bogatstvo. Ovom prilikom pozivam sve ljude dobre volje da pomažu djeci, kako u ovom vrtiću, tako i u svim ustanovama vezanim za djecu na našoj opštini, od onih vaspitno- obrazovnih pa do onih gdje se djeca liječe, jer će samo tako i ovih osmjeha sa početka priče biti više“, dodao je Živanović.

Suzana Ivaštanin, direktorica JPU „Lepa Radić“ Gradiška zahvalila je Živanoviću na poklonima u ime kolektiva.

„Priznajem da sam prijatno iznenađena što je Djed Mraz, odnosno  ovaj put naš Cofa, odlučio da nas posjeti i na taj način razveseli naše mališane raznovrsnim igračkama, među kojima ima i igračaka pomoću kojih će djeca nešto naučiti“, rekla je Ivaštanin.

Ako će ova godina proći bez zime i snijega, barem možemo zimsku čaroliju produžiti na ovakav ili slične načine. A šta su to dječica danas poželjela od Cofe, saznaćemo kada ih ponovo posjeti kao Djed Mraz na kraju godine.

 

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

21
okt2019

Gosti došli turistički

Kakva fantastična nedjelja je iza nas terenima širom dobojskih, derventskih, teslićkih, šamačkih i...

21
okt2019

Radi se na identifikaciji lica...

Policija preduzima radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave da je na džamiji u Kozarskoj Dubici...

21
okt2019

Almasa Asanov pronađena u Grad...

Šesnaestogodišnja Almasa Asanov iz Pridjela Gornjeg, čiji je nestanak prijavljen 16. oktobra, pronađ...

21
okt2019

Zaplijenjena droga u Gradišci,...

Lj.B. i R.S. iz Gradiške uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo "Neovlaštena proizvod...