U tržnim centrima i na tržnici uveliko je počela prodaja novogodišnjih jelki i ukrasa, a kupci su najviše zainteresovani za drvca, za kojima vlada prava pomama.

Cijene jelki kreću se od 2,5 maraka, koliko koštaju najmanje, uglavnom oko 30 KM za srednje veličine, a najveće i najbogatije ukrašene su i najskuplje i koštaju čak i više od 1.000 KM.

Osim njih, u prodaji su i novogodišnji ukrasi i paketići.

Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca "Tropic", rekla je da imaju veoma bogat i raznolik asortiman jelki i novogodišnjih ukrasa, a uskoro i paketića za najmlađe.

"Imamo jelke od najmanjih od 20 centimetara, koje koštaju 3,99 KM, do najvećih, koje su preko dva metra i koštaju 69,95 KM. U narednih nekoliko dana planiramo postavljanje još bogatijeg sadržaja, kako jelki, tako i raznih novogodišnjih ukrasa i paketića, da bi svi kupci uspjeli pronaći nešto što ih zanima. Cijena paketića je od pet KM pa nadalje", istakla je Markovićeva.

U "Tržnici" su kazali da su najjeftinije jelke veličine 80 centimetara i koštaju 2,5 KM i da su one na akciji, a najveća je od 180 centimetara i njena cijene cijena 33 KM.

"Jelke i novogodišnji ukrasi su skoro izloženi, pa tek očekujemo veću navalu. U ponudi su i paketići za najmlađe", dodali su u "Tržnici".

U Tržnom centru "Centrum" su rekli da je najmanja jelka koju imaju u ponudi od 90 centimetara i da ona košta 39,90 KM, a najveća ima čak četiri metra i košta 1.499 KM. Dodaju da je u ponudi veliki broj jelki, novogodišnjih ukrasa i paketića.

"Imamo i snježne i slim uske jelke. Najveća snježna bogata jelka je visine 2,70 metara i košta 759,90 KM, a slim uska je visine tri metra i cijena joj je 799 KM. Jelke se već masovno kupuju, a u ponudi su od sredine novembra", dodali su u "Centrumu".

U FIS-u su istakli da imaju veliki broj novogodišnjih ukrasa i jelki, a da najmanja od 120 centimetara košta 29 KM. Najveća je od 3,6 metara i cijena joj je 599 KM, a najskuplja i najbogatija je veličine od tri metra i košta 990 KM.

"Sezona novogodišnjih ukrasa, jelki i paketića počela je još početkom novembra, a kupci su veoma zainteresovani i već kupuju", pojasnili su u FIS-u.

U "Jumbu" su rekli da su jelke i novogodišnji ukrasi u prodaji i da se masovno kupuju, te da je svakim danom sve više zainteresovanih.

"Jelke su već zanimljive ljudima i prodaju se. Najmanja od 40 cm košta 4,95 KM, a najveća je 210 cm i najskuplja je - 119,95 KM", kazali su u "Jumbu".

/Nezavisne/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

13
dec2019

Sutra svečani doček za zlatnu...

Svečani doček za zlatnu teniserku grada Gradiška, koja je naš grad proslavila u dalekoj Americi, osv...

13
dec2019

Odgađa se izbor najboljih fudb...

Usljed blokade rada Fudbalskog saveza Republike Srpske, zbog intervencije Republičke uprave za inspe...

13
dec2019

Film "Djeca Kozare"...

Režiser Lordan Zafranović izjavio je da je potpuno razočaran što Filmski centar Srbije treći put ni...

13
dec2019

Inspekcija zabranila rad FSRS,...

Republička uprava za inspekcijske poslove Republike Srpske zabranila je rad Fudbalskom savezu RS ka...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka