Bračni par Dušica i Gojko Makera iz Ljubinja postali su roditelji po šesti put, a radost u njihov dom donio je šesti sin - kome su dali ime Milidrag.

Osim najmlađeg Milidraga, Dušica i Gojko roditelji su još pet dječaka: Milana (15), Miloša (14), Miljana (12), Milije (9) i Mihaila (7) koji su najmlađeg brata prihvatili sa oduševljenjem, kao najljepši božićni dar.

Majka Dušica za "Srnu" ističe da su ona i suprug Gojko planirali veliku porodicu kada su započeli zajednički život prije 15 godina i priznaje da je oduvijek maštala da ima mušku djecu.

Dušica kaže da je velika obaveza imati veliku porodicu, ali ističe da joj ništa ne pada teško kad pogleda sinove za koje kaže da su dobri i vrijedni dječaci.

"Zaista dobri, pomažu mi u kući, brižni su i odgovorni. Odlični su učenici. Osim školskih obaveza, oni imaju i brojne vannastavne aktivnosti, samostalni su i ponosna sam na njih", navodi Dušica.

U njihovoj porodici zaposlen je samo suprug Gojko, koji radi kao auto-prevoznik pa je često odsutan od kuće, a troje djece ostvaruje pravo na dječiji dodatak.

Foto: Srna

Dušica kaže da ona i suprug samostalno izdržavaju porodicu i da nikada nisu tražili pomoć od lokalne vlasti, iako je institucionalna podrška uvijek dobrodošla.

Djecu su, napominje Dušica, rađali iz ljubavi i velike želje za porodicom pa su spremni i da vrijedno rade i bore se za njih.

"Mi smo stvarno srećni i zadovoljni sa momcima. Borimo se koliko možemo, ali uživamo i divno nam je", naglašava Dušica.

Uz međusobnu podršku i slogu koja vlada u njihovom domu, suprug i ona uspješno odolijevaju izazovima koje svakodnevnica donosi a svojim dječacima pružaju mnogo ljubavi, siguran i topao dom. 

/Srna/

O portalu

Portal Micro mreža je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na ovom portalu će se ravnopravno predstavljati svi segmenti društva, i svaki pojedinac će dobiti svoj medijski prostor ukoliko mu je neophodan.

Pišite nam

Kontakt informacije

78400 Gradiška, RS - BiH
+38763/933-787
micromreza(@)gmail.com
redakcija(@)micromreza.com
info(@)micromreza.com

Najnovije vijesti

29
jan2020

U Srpskoj nema razloga za pani...

Institut za javno zdravstvo RS u saradnji sa resornim ministarstvom i zdravstvenim ustanovama širom...

29
jan2020

Rasvijetljena provala u kuću u...

Rasvijetljeno je krivično djelo ''Teške krađe'' na području Policijske uprave Gradiška, saopšteno je...

29
jan2020

U prošloj godini gradiški vatr...

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška u prošloj godini imali su pune ruke posla. Uku...

29
jan2020

Halo efekat i lažno Sunce

Znam, većini Vas prva asocijacija na zimu jeste snijeg.Kao jedna od posljedica postojanja kristalića...

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka