639 Objavljeno 20 april 2021 Autor: Micro Mreza

Iskoristi odličnu priliku i stekni digitalne i marketing vještine prilagođene savremenom tržištu rada po najpovoljnijoj cijeni!

Kome je namijenjena ova obuka?

Namijenjena je mladima, nezaposlenima i svima onima koji žele steći znanje iz oblasti digitalnog marketinga i prilagoditi se potrebama savremenog tržišta rada.

Način prijave:

Pošaljite svoje ime i prezime, te broj telefona na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Cijena obuke: 350 KM. 

Popust: Dovedi prijatelja i pohađaj obuku za 300 KM.

Napomena: ukoliko dovedete prijatelja, naznačite u mejlu ime i prezime prijatelja.

Rok za prijave: do 31.05.2021.

Sadržaj i koncepcija obuke:

Obuka digitalnih i marketing vještina predstavlja četveromjesečnu online obuku koja se sastoji iz četiri modula. Jedan modul traje mjesec dana. Obuka je osmišljena kao kombinacija digitalnih i marketing vještina kako bi polaznici stekli sveobuhvatno znanje iz oblasti digitalnog marketinga.

Prvi modul:

Odnosi se na video dizajn i upoznavanje sa osnovama rada u Adobe programima: Premiere Pro i After Effects. Polaznici će nakon završene obuke steći znanje potrebno za editovanje video priloga, kreiranje tekstualnih i drugih vrsta animacija, sve što je potrebno da bi se dobio atraktivan video sadržaj.

Zašto je važan video dizajn? Video sadržaj je postao najefektniji način prenošenja poruke, odnosno jedan od najmoćnijih kanala promocije, stoga je zanimanje video editora postalo veoma traženo na savremenom tržištu rada.

Drugi modul:

Odnosi se na foto dizajn i upoznavanje sa osnovama rada u Adobe programima: Photoshop, Illustrator, kao i u veoma moćnom i sve popularnijem Canva online editoru fotografija. Polaznici će nakon završene obuke dobiti znanje iz obrade fotografija: korekcija boja, retuširanje kože, isjecanje objekata sa fotografije u Photoshop-u, kao i kreiranje jednostavnih oblika i vizuala u Illustrator-u, te kreiranje efektnih postova i banera za društvene mreže u Canvi. 

Zašto je važan foto dizajn? U savremenom digitalnom svijetu, fotografija govori više od hiljadu riječi i najrasprostranjeniji je način slanja poruke, tako da je poznavanje programa za obradu fotografija neophodna osnova za svakog ko želi da se bavi grafičkim dizajnom i digitalnim marketingom.

Treći modul:

Odnosi se na web dizajn i upoznavanje sa WordPress platformom, kreiranjem online prodavnice i SEO optimizacijom. Polaznici će nakon završene obuke steći osnovno znanje za samostalno kreiranje funkcionalnog sajta u WordPress-u, kao i kreiranje online store (prodavnice) putem WordPress platforme, te osnovno znanje iz oblasti SEO optimizacije. Šta je SEO optimizacija? SEO označava skraćenicu od engleskog izraza Search Engine Optimization, tako da najjednostavnije rečeno predstavlja optimizaciju sajta za pretraživače, prevashodno za Google kao najrasprostranjeniji pretraživač.

Zašto je važan web dizajn? Uspješan biznis je danas nemoguće zamisliti bez web sajta, bilo da se radi o velikoj kompaniji ili o malom privatnom biznisu. Kreiranje sopstvenog bloga ili kreiranje sajtova za klijente predstavlja dobar izvor zarade, a sa WordPress platformom za kreiranje sajta nije potrebno znanje programiranja.

Četvrti modul:

Odnosi se na upoznavanje sa osnovama marketinga i vođenjem društvenih mreža. Nakon završene obuke polaznici će steći osnovno znanje iz oblasti marketinga, elemenata efektivne reklamne kampanje i osnovama vođenja reklamnih kampanja na društvenim mrežama.

Zašto su važne društvene mreže? Koliko se uspješan biznis ne može zamisliti bez web sajta, još više se ne može zamisliti bez društvenih mreža. Zanimanje menadžera društvenih mreža postaje sve traženije na savremenom tržištu rada, tako da je ovo znanje prilagođeno savremnim tokovima.

Centari civilnih inicijativa