Auto Janković
432 Objavljeno 22 mart 2021 Autor: Micro mreža

Serijal „(NE)VIDLJIVI“ je emitovao svoju 10. epizodu. Svaka emitovana epizoda je životna priča naših sagovornika koji pripadaju nekoj od marginalizovanih grupa, a o kojima bi se mogli snimati filmovi. Nažalost takvih priča je u našem društvu sve više, ali mi želimo da predstavimo naše sagovornike u pozitivnom kontekstu, kao borce koji se bore sa brojnim nedaćama i uspjevaju u svojoj borbi.

Našu ekipu čine bivši studenti Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci koji okupljeni oko udruženja Centra modernih znanja i Mikro mreže rade ovaj serijal. Sam početak je bio amaterski, sa nedovoljno znanja i tehnike, ali sa velikim entuzijazmom pristupili smo ovom humanom projektu. Možda bi i ostao ili čak nestao da ovu ideju nije podržala gospođa Tanja Topić i Fondacija Fidrih Ebert koji nas već drugu godinu podržavaju i podstiču na dalji rad i predstavljanje raznih pozitivnih priča ljudi koji su često na marginama društva. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Tanji, a vjerujem da i naše priče koje smo do sada emitovali daju dozu jedne pozitivne energije ka boljoj budućnosti svih građana.

Želimo se zahvaliti i našim prijateljima serijala, kao i pozvati sve one dobronamjerne ljude, koji takođe žele da podrže ovaj serijal, da nas kontaktiraju na e-mail: centarmodernihznanja@gmail i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Serijal bilježi sve veću zainteresovanost publike, te se broj pregleda povećava iz emisije u emisiju. Sve naše epizode možete pogledati na portalu Micro mreža u rubrici Video-Emisije, te na youtube kanalu portala Micro mreža i Centra modernih znanja.

Sve epizode možete pogledati ovdje:


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa